“En weet je al waar ze zijn?” vraagt een bezorgde Phoebe aan haar zwager.
De hele familie zit in de woonkamer van het vakantie huisje in Hawaï. Leo schud zijn hoofd en fronst zijn wenkbrauwen. “Nee, en we hebben echt overal gezocht. Overal..” Phoebe kreunt en gaat op een stoel zitten, waar zijn ze toch? Denkt ze. Waar zijn ze? Ze haalt vermoeid een hand door haar halflange, donkerbruine haren en kijkt Coop aan. “Als we overal gezocht hebben, moet er toch 1 plek zijn, waar we niet gezocht hebben?” vraagt ze. “Phoebe.. lieverd..” Begint Coop. Phoebe vliegt overeind. “Nee, Coop, niks ‘Phoebe, lieverd,’ ik wil mijn kinderen terug! Het liefste vandaag nog!” ze kijkt iedereen fel aan en loopt naar de deur. “Wat ga je doen? Waar ga je heen?” vraagt Piper aan haar. “Ik ga mijn kinderen zoeken.” Zegt Phoebe voor ze naar buiten gaat. “Phoebe” roept Coop en hij rent achter haar aan. “ik ga ook” zegt Ashley. “daar komt niks van in jonge dame zegt Piper. “en waarom niet?”vraagt Ashley brutaal. “ze zijn ook mijn zussen!” Ze draait zich om en wil weglopen, maar als ze een hand op haar schouder voelt, wil, ze dat diegene wegvliegt voor haar part en ze hoort een gil. Snel draait ze zich om en ze lacht als ze Melinda ziet liggen. “Lig je lekker?” Vraagt Ashley brutaal voor ze wegloopt en achter haar moeder aangaat. Ze hoort nog net dat Melinda iets gromt en ze grinnikt. Dan rent ze met haar moeder mee. Het word tijd dat ik mijn krachten uit probeer denkt Ashley. Ze denkt aan Mariska en Rose en dan gebruikt ze Hearting. Ze komt op de plek waar Mariska en Rose aan het water zitten. “Meiden!” Roept ze uit. Ze is verbaasd dat het gewerkt heeft en holt naar de meiden toe. “wat blij jullie te zien. En dat ik jullie gevonden heb!” Rose kijkt haar zus aan met een blik van: ‘Oké..’
“we hebben ons prima vermaakt hoor”zegt Rose. Mariska knikt. De tranen komen in Ashley’s ogen en ze omhelst Mariska en Rose. Ze begint te snikken. “We waren overal naar jullie op zoek.. en het maakt me niks uit dat jij onze zus niet echt bent, Maris, want voor mij blijf je altijd mijn zus.” Ze kijkt Mariska aan. “altijd”. Mariska knikt. “dat weet ik Ashley jullie blijven voor mij ook altijd me kleine zusjes”.
“groepsknuffel” zegt Rose. Ze lachen. “ik heb denk ik een nieuwe kracht” zegt Rose tegen Ashley. “Cool” zegt Ashley. Rose knikt. “zeg zijn mam en pap erg ongerust?” vraagt Rose dan. Ashley knikt. Mariska kijkt schuldig naar het water. “Ey jij kan er toch niets aan doen “zegt Ashley troostend. “Nou..” Mariska kijkt Ashley aan. “Mariska, houd op, het was voor ons allemaal wennen dat jij onze ECHTE zus niet bent, logisch dat je ervandoor ging, zou ik ook doen en dat heeft Rose zelfs al gedaan.” Ashley kijkt hen aan. “ik wil dus niks horen van dat jij je schuldig voelt, jij ook niet, Rose.” Haar stem klinkt nu wat strenger en ze kijkt hen allebei aan. “wow wacht ff jongens”zegt Mariska quasi boos. “volgens mij ben ik hier nog steeds de oudste”dan knipoogt ze lachend. De andere beginnen te lachen. “Sorry, ouwe!” Zegt Ashley lachend tegen Mariska. “pas op hoor of je loopt zo met krukken of met brandwonden” zegt Mariska lachend. En ze maakt Ashley nat met watersturen. “Hé!” Ashley lacht en proest het uit van het water. “Nu kan ik me kleertjes wel uitwringen.” Ze trekt een pruillip. “sorry”zegt Mariska lachend. “ik zal je wel ff drogen”. Mariska droogt Ashley met vuursturing. “mmm lekker warm”zegt Ashley. “zullen we mam en pap zoeken?” vraagt Rose.
De andere twee knikken instemmend. “Eh waar beginnen we” vraagt Rose.

In het vakantiehuisje zitten Wyatt en Chris hun koppen bij elkaar te steken en dan knikken ze en komen overeind. “Wat gaan Julie doen?” vraagt Piper. “We gaan de meiden zoeken” zegt Chris. Wyatt knikt. “Ik ga naar de elders” zegt Paige. “Chris en ik kammen de omgeving uit”zegt Wyatt. “Ik ga mee”zegt Phoebe. “Nee tante” zegt Chris, “u moet hier blijven voor het geval ze terug komen”. Chris en Wyatt gaan naar buiten en Chris begint te sensen. Wyatt kijkt rond en fronst. “Heb je hen al gevonden?” Vraagt hij, naar Chris kijkend. Chris schudt zijn hoofd en kijkt Wyatt aan. “Ik kan ze niet vinden en als jij zo zenuwachtig blijft doen, duurt het nog langer.”
“Sorry hoor.” Mompelt Wyatt terwijl hij zich omdraait en zelf zijn ogen ook sluit.
Na een tijdje heeft hij hen gevonden en er verschijnt een brede glimlach op Wyatt’s gezicht. Hij pakt Chris bij de hand en sleurt hem mee, orb wijze.
Als ze bij de plek aan komen zien ze de drie meiden door het bos lopen. “Volgens mijn hadden ze ons niet horen aan komen” zegt Chris fluisterend. “Nee denk het ook niet” zegt Wyatt. “Kom dan sluipen we achter ze aan.” Zegt Chris. Wyatt knikt. Samen sluipen ze naar de drie meiden toen tot ze achter hun staan.
“En wat zijn we aan het doen?”vraagt Chris. De meiden schrikken zich een ongeluk en draaien zich om. “Waar was dat voor nodig?” vraagt Ashley. “Hadden we zin in” zegt Wyatt.
“Willen jullie nog lang blijven leven?”vraagt Mariska. “Moeten we nu bang worden?” Vraagt Chris, die zijn wenkbrauwen optrekt en zijn armen over elkaar slaat. Hij kijkt haar aan met een uitdagende glimlach op zijn gezicht. “Jongens” zegt Ashley met een zucht. “Be Nice.” Chris grinnikt zachtjes. “Wyatt, Mariska, doen jullie eens aardig tegen elkaar.” Zegt Chris grinnikend. Wyatt schiet in de lach en slaat zijn armen om Chris en Mariska heen. “Joh! Het was maar een grapje!” zegt hij lachend. “Ja ja”zegt Mariska grijnzend. “Jullie mogen dan tien jaar ouder zijn maar ik ben sterker”
“Oh ja?” vraagt Rose lachend. “Ja” zegt Mariska. “Ik kan ook vuur spuwen net zoals een draak”
“Oh, nu wordt ik wel heel bang.” Zegt Wyatt lachend. “Ik ben de sterkste heks van de hele magische gemeenschap, ha!” Chris lacht. “Jullie zijn allebei heel sterk, ga daar maar geen wedstrijden over maken!”
Met z’n vijven lopen ze terug naar het huisje.

Reacties (1)

  • Histoire

    Haha dat laatste stuk was echt wel grappigxD

    Ik vind Chris en Wyat echt leuk:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen