Nummer 2 na de crash! De plaatjes gaan wel een tijdje duren.

Toen we eindelijk aankwamen zag ik dat Collin in slaap was gevallen, ik was klaarwakker, ik kan niet slapen in een auto. Ik schudde zachtjes aan zijn schouder. Langzaam opende hij zijn ogen:
'Freya? Zijn we er al?'
Ik knikte: 'Goed geslapen?' lachte ik zachtjes.
Mama was hier al vaker geweest en had drie bedden klaar staan, we konden hier tenminste slapen. Het huis was wel mooi, maar ik wou hier echt niet zijn. Mijn moeder had de lichten binnen aan gedaan en we liepen naar binnen, het huis was niet heel groot, maar wel gezellig. Ik sleepte Collin bijna naar boven, hij sliep nog/weer half. Ik nam de eerst kamerdeur en gooide mijn twaalf-jarige broertje op het bed. Ik liep naar beneden en nam mijn rugzak met pyjama op.
'Slaapt Collin?' vroeg mijn moeder. Ik knikte.
Ik liep naar de trap, hij was minder steil en gevaarlijk dan die in ons vorige huis. Ik liep naar de tweede deur en keek naar mijn nieuwe kamer. Hij was iets kleiner dan die van Collin, maar een was een leuk balkon, ik keek uit op het bos, het was mooi en zo, maar ik wilde hier gewoon niet zijn. Ik dacht aan mijn vrienden thuis, ik miste mijn beste vriendin Manon nu al.
Het was ongeveer één uur 's nachts maar ik was niet moe. ik ging op mijn balkon zitten en staarde voor me uit. Ik hoorde mijn moeder beneden rommelen, waarom waren we toch hier? Mijn moeder had beloofd dat ze oude vrienden ging opzoeken als het huis ik orde was. Ik vroeg me af waarom dat zo'n goed nieuws was voor mij. Ze zij dat ik nieuwe vriende kon maken eenmaal de school weer begon. Raar genoeg wou ik naar school, natuurlijk was het juist nu vakantie. Ik wou zo snel mogelijk een leventje opbouwen hier. Ik werd uit mijn gedachten gehaald door iets wat in het bos bewoog, een zwarte schim, het was zo groot als een paard, maar het zag er zo vreemd uit. zouden er echt beren zitten in deze bossen, dat kon toch niet? Er woonden hier veel mensen dichtbij.
Ik schrok op door een geluid achter me.

Reacties (5)

 • _Khaleesi_

  Haha ik noem Manon !

  6 jaar geleden
 • UnderTheSea

  Ik ben hem opnieuw aan het lezen(A)

  9 jaar geleden
 • Impressed

  beste vriendin manon? TOF

  9 jaar geleden
 • marie1

  je bent geweldig(Y)(K)

  9 jaar geleden
 • Impressed

  PAARDJES = WEERWOLVEN HHAHAHAHAHA

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen