"hey kijk hem nou" zei een van hun.
"jochie, geef ons je spullen even" zei een ander.
Rogier had al vaker drijgingen gehad en was het op zich al gewend, al was het nooit tot een gevecht uit gelopen, was hij in dit soort gevallen bereid op alles en sloeg zijn emoties dicht.
"hey geef verdomme nog af en toe je geld en andere zooi NU!!"zei de laaste, die nogal een kort lontje had toen Rogier geen antwoord gaf.
"knul, luister je kan beter doen wat we zeggen, dan kon je er misschien wel zonder al te veel wonden af, geloof me" zei de genne die eerst al zei dat hij zijn spullen moest af geven, hij leek voor een deel op de leider van de groep.
Rogier bleef echter hem aankijken met een drijgende blik, wetend dat wat er ook gebeurd hij toch zal moeten vechten, dit soort dingen wist hij altijd al heel snel, zelfs al was er geen aanleiding, het leek altijd wel een 6e zintuig.
toen de leider naar hem toekwam en Rogier stil bleef staan begon hij te lachen.
"moeten jullie zien, hij is gewoon stijf van angst, hahahahhaha, dit word een makkie" zei hij en keek toen naar zijn vrienden, en dat was het moment waar Rogier op wachte, hij laate zijn hoede zakken.
Rogier haalde met zijn linker hand uit op het moment dat de leider terug naar hem keek, hij had zijn nagels voor degelijke redenen al heel lang in scherpe punten geknipt, hij was namelijk altijd al wantrouwig over straat met dit soort type's, zijn nagels haalde de niet veel uit, slechts ondiepe schrammen in zijn gezicht, ze waren duidelijk te bot geknipt dit keer, maar de leider was nu verward en dus kon Rogier snel met zijn rechter arm recht in de jonge zijn buik rammen en met een draai techniek in de kort lontje zijn buik te schoppen, en met de zelfde draai de leider die nu gebukt stond zijn hoofd te schoppen.
de leider viel neer en Rogier stond al klaar voor het volgende, maar die andere knul deed niks behalfe stom grijnsen.
"dat was dom, hij was al zo aggresief van de drank" zei hij enkel.
de boze stond alweer op en het leek bijna wel alsof er schuim uit zijn mond kwam.
"pak hem maar Hammet" zei de leider met een boze klank terwijl hij ook op stond.
Hammet stormde op Rogier af maar Rogier wist hem net te ontwijken, maar schijnbaar hadden zijn vrienden het al verwacht en werd Rogier met iets hards neer geslagen.

de Jongens keken blij naar hem.
"IK VERMOORD HEM, NIEMAND SCHOPT MIJ" zei Hammet, terwijl hij werd terug gehouden door de 3e jongen.
"eerst zijn spullen pakken voor het onder het bloed zit, juwele en zo verkopen dan zo slecht" zei de leider.
hij pakte Rogier's ring als eerste af en bekeek die met zijn vrienden.
"deze is mooi, echt goud en een mooie edelsteen, verkoopt goed, maar ik dnek dat ik hem ga houden, als ik hem past dan" zei de leider
de groep lachte maar opeens hield de 3e jongen op.
"jongens kijk" zei hij wijzend naar de Rogier.
Rogier leek wel langzaam weer op te staan.
"wil je nog meer, wel knap dat je nu al weer wakker ben, normaal duurt het wel wat uren" zei de leider, ze hebben duidelijk dit veel vaker gedaan.
"give back the ring" zei Rogier langzaam met een geheel andere stem, het leek niks op zijn normale stem, die hoger van klank is, deze was zwaard en duister, bijna demonies.
de jongens keken even raar naar elkaar, maar zeiden niks.
"what do you not know mere English" zei Rogier, en toen hij zijn gezicht liet zien was Rogier zelf niet meer in te vinden, het was opeens iemand heel anders.....

Reageer (2)

 • Imladris

  next!!!

  1 decennium geleden
 • Zeph

  deze was zwaard en duister, bijna demonies.
  ik denk dat dat zwaar moet zijnxD
  er zitten wel meer spelfouten in....maar ik heb geenr echt van spreken(A)
  verder
  -xxx-

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen