“Lieve schat, zullen we even een terrasje pakken?” vraagt Rob met een verwijfd stemmetje en hij kijkt me aan. Of tenminste, dat denk ik. Hij draagt een zonnebril die ik net heb gekocht. Het mag dan wel midden in de winter zijn, het is altijd tijd voor zonnebrillen. Kan niemand tenminste je blik volgen.
“Is goed, lieverd,” antwoord ik met een knipoog. Rob trekt een blij hoofd, waardoor ik in de lach schiet. Soms vraag ik me echt af of hij niet toch stiekem homo is. Ik bedoel, kijk naar hem! Hij draagt een knalroze shirt en een raar zwart jasje. Tevens helpen die vier tassen aan zijn arm ook nog eens mee. Het zou niks aan onze relatie veranderen. Hij blijft toch altijd mijn beste vriend. Waarschijnlijk is hij ook altijd de enige persoon geweest die ik vertrouwde, na de dood van Marleen. Misschien moet ik haar graf maar weer eens gaan bezoeken.
“Lieverd, waar ben je met je gedachten,” haalt Rob me weer terug op aarde, nog steeds met zijn verwijfde stemmetje. Oh, wat hou ik van dat geluid. Een groep jongens loopt voorbij en knallen tegen Rob op.
“Kijk waar je loopt, vuile nicht!” snauwt de grootste en dikste van ze. Hij komt me ergens wel bekend van voor.
“Moet jij nodig zeggen, papzak!” kom ik voor mijn beste vriend op. De jongen laat zijn blik over mijn lichaam glijden.
“Zo – zo schatje, waarom ga je om met een homo en ga je niet gezellig met ons mee?” vraagt hij met een vuile grijns.
“Omdat 1. Hij geen homo is. 2. Jij lelijk bent en 3. Ik ben je schatje niet.” Rob grinnikt.
“Hou jij al helemaal je mond dicht, homo!” Rob zet de zonnebril af en kijkt de jongen met een opgetrokken wenkbrauw aan.
“Gast, serieus. Wat is jouw probleem?” De jongen komt vlak voor zijn neus staan, met zijn vrienden vlak achter zich. Wat een watje.
“Jij bent mijn probleem.” Hij geeft Rob een ruwe duw, maar die weet zijn evenwicht te bewaren.
“Oké nu heeft hij het gedaan!” roep ik lachend. Mijn beste vriend haalt uit en slaat de jongen op zijn neus. Dat was het startsein. De andere jongens werpen zich bovenop Rob die zich wanhopig probeert te verdedigen. Ik knijp mijn ogen samen. Moet ik hem wel gaan helpen met mijn been. Meteen sla ik mezelf tegen mijn voorhoofd. Natuurlijk moet ik hem helpen! Hij is mijn beste vriend! En we hebben die jongens al eens verslagen, de dag dat ik weg werd gehaald. Alleen waren we toen met zijn zessen.
“Beetje hulp graag!” jammert Rob.
“Komt eraan!” Ik trek een jongen van mijn halfgeplette vriend af en geef hem een stomp in zijn maag. Hij klapt dubbel en kijkt me met samen geknepen ogen aan. Ik trek een onschuldig gezicht en geef de jongen nog een klap waarna hij tegen de vlakte gaat. Meteen staat er een andere jongen voor me. Hij lijkt even te twijfelen of hij wel een meisje zal slaan, maar die twijfel is snel over als ik mijn voet op zijn gevoelige plek heb gezet. Hij krimpt even ineen, maar geeft me dan een klap in mijn buik en meteen nog een in mijn gezicht als ik een beetje dubbelklap. Ik storm naar voren en geef hem een kopstoot in zijn buik, precies tussen de ribben. De jongen hapt wanhopig naar adem en zakt op de grond. Jongen nummer één staat weer voor me.
“Je gaat eraan,” zegt hij met een gemene grijns. Ik grinnik als ik zie dat hij een tand mist. Hij haalt uit, maar mist. Vlug trap ik hem tegen zijn been, waardoor er ook een steek door de mijne schiet. Misschien toch niet zo verstandig.

Reacties/kudo's?(A)

Reacties (6)

 • JeydonWale

  Super!!! =D
  snel verder!!:D

  1 decennium geleden
 • Walkure

  fightfightfight:9~
  MEEEEEEEEEER(baby)

  1 decennium geleden
 • Tethan

  Haha, geniaal x'D Ze kunnen hun vast wel ana met zn tweetjes :gayhand: en die gast moet niet zo watterig doen ;o Rob is tenminste wel stoer -Wbw- Hehe, dna wordne ze gepowned door iemand die hun zelf gay vinden :'D
  Snel verder ;D!
  Xoxox

  1 decennium geleden
 • Ecee

  Ik doe aardig en dus ga ik nu kudoën of hoe je dat ook schrijft.xD

  Snel verdeer!<'33

  1 decennium geleden
 • McInsane

  snel verder!!!
  is super!!!!!!!!!!!!!!!

  -xo-

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen