Lilla POV.
Verveeld zit ik op een of ander vreemd strand naar de maan te kijken. Met mijn handen onder mijn hoofd en mijn voeten verstopt in het zand probeer ik hopeloos de gedachtes te vergeten die zich net in het grasveld afspeelde. Ik voel me rustig en vredig. Ik heb het gevoel dat als ik me omdraai dat ik gewoon mijn familie bij de bosrand zou zien staan in de schaduw. Dat ze me op staan te wachten om weer naar huis te gaan. Mijn nieuwsgierigheid wint het en ik draai me om. Rode ogen staren me aan alsof hij me wil leegzuigen. Ik schrik op en deins achteruit. ‘Wat wil je van me?’ Probeer ik boos te vragen. Enkel een zacht bang gepiep komt er uit mijn mond. De jongeman tegen over me begint smerig te grijnzen. Hij duwt me naar achteren en zand in en kijkt me nu met zwarte ogen aan. Ik voel hoe zijn koude handen mijn haren bij mij nek weg halen. Een koude rilling schiet door me heen. Bewegen durf ik niet. ‘Het is zo voorbij.’ Zijn stem is wonderlijk. Die stem verdient het niet om in zo een vreselijk lichaam te zitten. Hij duwt mijn hoofd naar links en ik voel dat hij dichter bij komt met zijn mond bij mij nek. Voor ik het weet voel ik zijn tanden in mijn nek. Ik begin automatisch te gillen dat hij moet stoppen en van me af moet gaan. Zijn tanden verlaten mijn nek en hij kijkt me met zijn vieze gezicht grijnzend aan. ‘Over twee dagen is het voorbij.’ Mijn bloed stroomt langs zijn mond naar beneden. Ik ril en draai mijn hoofd van hem af. Ik ben nog steeds aan het gillen. De pijn in mijn nek trekt door naar mijn armen en borst. Het voelt ijskoud aan maar tegelijkertijd lijkt het te branden als vuur.

De onbekende vampier POV.
Verbaasd keek ik naar mijn opdrachtgever. Zijn naam wist ik niet, hij zei dat ik hem niet mocht weten uit veiligheid voor mezelf. Alsof ze mij wat aan kunnen doen. ‘Dus u wilt dat ik haar vermoord?’ Mijn opdrachtgever knikte. ‘Dit is een vestje van haar. Misschien helpt dat om haar makkelijker te vinden.’ Ik nam het vestje aan en rook er aan. De zachte zoete geur deed me watertanden naar haar bloed. ‘Mag ik haar niet gewoon leegzuigen?’ Vroeg ik mijn meester. ‘Zolang ze het maar niet overleefd.’ Vanaf toen wist ik dat ik de lekkerste maal in tijden zou krijgen.
‘Maar Meester, hoe wilt u ze afleiden.?’ ‘Daar heb ik mijn krachten voor. Je weet het plan en hoe je er aan. We hebben niet zoveel tijd en ik weet niet met hoeveel ze daar zijn. Je hoe meer het er zijn hoe minder tijd je heb. Dus denk er aan. Schiet op.’ Ik knikte zwijgend naar mijn meester en liep samen met hem naar zijn auto. In de weerspiegeling van de auto zag ik mezelf staan met een duivelse grijns en fel rode ogen. Op naar mijn avond maal.

Alice POV
Ik maak me zorgen op Lilla, niet zo een klein beetje. Ze schreeuwt haar longen uit haar lijf. De schreeuw die wij allemaal kennen. Alsof ze gebeten in door een vampier. Esme en Rosalie zitten op hun knieën bij de bank en proberen Lilla stil te houden. ‘Ik ga de jongens halen.’ Zeg ik als ik gek word van de spanning. Met een eng voorgevoel in mijn lichaam ren ik het bos is. Ik volg de geur van Jasper en kom al snel uit bij de grens. Aan de andere kant van de grens zie ik bijna alle wolven staan, alleen Sam staat er in menselijke vorm en lijkt me niet erg blij. ‘Ik wil het niet hebben, we staan niet in voor de gevolgen als jullie het wel doen.’ Ik ga naast Jasper en Edward staan en probeer te volgen waar het over gaat. ‘Maar ze kan ons heel goed van pas komen. Jullie ook dat weten jullie net zo goed als ik. Anders zouden jullie nooit in menselijk vorm bij ons aanbellen.’ Gooit Esme er tegen. Verbaasd werpen wij haar allemaal een verbaasde blik op. Dat heeft ze ons niet verteld. ‘Dat zegt nog helemaal niks. Het is veel te gevaarlijk dat ze iemand leegzuigt al is het maar per ongeluk.’ Het gaat dus over het verdrag. ‘Jongens ik moet er even tussen komen. Lilla is aan het schreeuwen alsof ze serieus gebeten is.’ Schiet ik er snel tussen door als het even stil is. Meteen richt iedereen zijn gezicht op mij. ‘de wolven ruiken een bloedzuiger die niet van hier is.’ Zegt Edward en inhaleert zelf ook door zijn neus. De wolven rennen aan de andere kant van de grens mee met ons terwijl wij dieper het bos in gaan richting ons huis. Ik maak me zo veel zorgen. Jasper pakt mijn hand en samen rennen we zo snel mogelijk naar huis.

De onbekende vampier POV.
We staan voor het mooie grote witte huis van de familie Cullen. Mijn meester kijkt me afwachtend aan. ‘Het zijn er maar twee plus de gene waarvan u wilt dat ik die vermoord.’ ‘Laten we gaan.’ Zegt hij en loopt de veranda op. Ik gooi de deur open en ren samen met mijn meester de woonkamer binnen. Ik kijk verbaasd toe hoe mijn meester de twee vrouwelijke vampiers zonder wat te doen uitschakelt. Het enigste dat hij heeft gedaan en nog steeds doet is zijn handen op hun richten. Ik schut mijn hoofd op bij de realiteit te komen en richt me op het meisje dat ligt te schreeuwen op de bank. Mijn avond maal. ‘Je geschreeuw zal snel voorbij zijn.’ Zeg ik en zet mijn tanden in haar nek. Ik zuig haar verrukkelijke bloed uit haar lichaam. ‘De wraak zal zoet zijn.’ Hoor ik mijn meester zeggen. Ik sluit me af van de buitenwereld en richt me voor 100 procent op mijn slachtoffer onder me. Nog even en ze heeft te veel bloedverloren.

Reacties (3)

 • Anneexx

  Snel Verderr!
  'xx <3

  9 jaar geleden
 • MoonLove

  OMG geweldig haha geniaal love it en en en hup hup snel snel verder ik kan 100 pas morgen avond lezen want moet morgen van 8 tot 1 werken en dan ga ik naar Rotterdam!! En jij veel plezier die 2 weken damn ga je missen meis:(haha maar de 15de ga ik jou zien en gaan we wegkwijlen bij films en bij plaatjes en afbeeldingen en alles haha(A)
  En vooral ook verder schrijven hihi
  xXXxx:Y)

  9 jaar geleden
 • Feltbeat

  Heeft dit iets te maken met Cole?

  snelverder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen