Harm, Jamie, Martijn en ik zitten zenuwachtig te wachten in stilte.
Martijn zit aan een drumstok te knauwen.
Jamie zit hevig met zijn benen te trillen terwijl hij strak voor zich uit kijkt en Harm zegt de hele tijd als Pieter nou niet eens klaar is met bellen dat hij zijn gitaar kapot gaat slaan.
Ik word gek van iedereen en telkens als Harm zijn gitaar wilt slaan krijg ik de neiging hem te slaan.
Martijn kan beter nieuwe drumstokjes kopen.

De deur zwaait open en Pieter komt binnen gelopen met gezicht waarvan je niet weet wat hij denkt. Hij heeft ook een zonnebril op. Martijn stopte eindelijk met drumstokken te kauwen en Jamies benen trillen alleen nog maar erger. Iedereen kijkt strak naar Pieter.

'We zijn binnen!! We mogen op het Metal Up Fest spelen!!'

De vreugde vuld mij sneller dan een ferrari op top snelheid. 'JAAAAAA!' Iedereen begint door elkaar te schreeuwen en elkaar te knuffelen. Ik geef Pieter een dikke kus en vertel dat hij geweldig is. Nee zegt hij dan, ik ben blijkbaar geweldig en we geven elkaar nog een knuffel waarmee hij me rond slingerd. 'Bier, bier!!' Harm komt aan gelopen met een kratje dat we buiten hadden gezet.

July, Killian, Marthe (de vriendin van Jamie), Marianne (vriendin van Harm) en nog wat vrienden van de rest kwamen ook om het te vieren dat het ons gelukt is. Ik kan Marthe wel wurgen en kijk haar boos aan. July zegt dat ik ermee moet kappen. Ze is heel lief en werkt met gehandicapten. Ja boeit mij dat nou. Ze moet weg! Maar dat gaat ze niet. Haar lange blonde haar in een staart, een paardenbek die om alles lacht. Bah. Ik ga bier halen.

Zoals gewoonlijk ging ik niet maar één biertje halen. En zoals gewoonlijk, kwam ik dronken thuis. Ik heb toen nog Killian verteld in dronkemans woorden hoe oneerlijk de wereld wel niet is. Ik heb echt iets van 10 minuten bij elkaar gelult en Killian heeft het allemaal gefilmt en op youtube gezet. Op het einde zie je mij naar de wc rennen. 'Amen' zegt Killian dan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen