Met een handdoek om mijn middel loop ik naar de kleine leefruimte en ontdek nu pas dat ik geen jongenskleren heb meegenomen naar hier.

"Scheisse wat nu?!"

Door zolang in het bad te zitten heb ik de tijd uit het oog verloren. Mijn moeder zal vast al thuis zijn en ik weet niet goed hoe ik het haar moet uitleggen als ik binnenkom in meisjeskleren zonder dar ze een hartinfart opdoet.
Ten einde raad trek ik dan maar een skinnyjeans aan en een gewoon topje en met een beedje geluk merkt ze het niet eens.
Ik trek mijn jas aan en neem mijn huis en autosleutels van de grond bij de voordeur en sluit mijn studio goed af. Wanneer ik net in mijn auto stap hoor ik mijn gsm biepen. Ik neem hem uit mijn jaszak en kijk van wie ik een bericht heb.

1 Bericht: Tom<3
Hey liefje kunnen we afspreken?
xxTom


Lachend tik ik een berichtje terug dat het goed is en nog geen 30 seconden later krijg ik een bericht terug.

Waar woon jij eigelijk? Ik heb je adres niet

Ik bijt op m'n lip en schud lachend mijn hoofd. Ja das waar, Tom weet nog altijd niet waar ik woon. Zolang ik naast zijn deur woonde ben ik telkens bij hem op bezoek geweest en ik verzon telkens een smoesje waardoor hij nooit bij mij thuis kon komen. Tom vond het eigelijk nooit erg dat ik naar hem kwam en de keren dat hij me s'avonds naar huis wilde brengen stuurde ik hem altijd naar het verkeerde adres en zodra hij dan de straat uitgereden was rende ik terug naar m'n eigen huis.
Snel tik ik mijn adres in en verstuur het bericht. Ik stap uit mijn auto en bel naar mijn moeder met de melding dat ik bij een vriend blijf slapen, gelukkig vind ze het goed en dan ren ik zo snel ik kan weer naar boven.
Als ik mijn studio binnen kom begin ik als een gek de kleren die ik aanheb van mijn lijf te trekken en vlieg naar mijn koffer met meisjeskleren waar ik een rokje en topje uithaal. Uit een andere koffer haal ik lingerie en neem ik mijn valse borsten uit hun doosje. In de badkamer trek ik alles vliegensvlug aan, doe mijn make up en kam mijn haar. Ik zucht even en bekijk mezelf dan in de spiegel.

"Bill jongen, je hebt je record verbroken!"

Terwijl ik lachend om mezelf naar de leefruimte loop gaat de bel. Ik kijk op het schermpje van de parlefoon en zie dat het Tom is.

"Ja?" gniffel ik door de speaker.

"Tom hier" klinkt het opgewekt

Ik druk op de knop en laat zo Tom binnen en zet mijn voordeur op een kier. In de leefruimte zet ik nog een paar dozen recht en doe mijn koffers dicht en bedenk me plots dat ik hier niks heb om te eten of te drinken.

"Hey liefje hoe- Whow!"

Ik draai me om en zie dat Tom verbaasd om zich heen kijkt.

"Hoelang woon jij hier al zo helemaal op je uppie?"

Ik kijk even rond en voel dat ik bloos.

"Euhm, eigelijk nog maar sinds vanmiddag"

Tom komt grijnzend naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. Zijn tong streelt over mijn onderlip en gewillig open ik mijn mond en laat zijn tong in mijn mond glijden. De tongzoen begint heerlijk rustig maar word met de seconde vuriger en dwingender.
Tom verbreekt de zoen en we kijken elkaar even hijgend aan. Tom die merkbaar opgewonden is kijkt geil naar mijn borsten en likt dan over zijn lippen.

"Ik wil zo graag seks met je. We wachten nu al zo lang en ik hou het niet meer uit. Wat dacht je ervan om je stekje eens op een gepaste manier in te wijden?"

Reacties bitte;)

xx C

Reacties (29)

 • Lumen

  Gewoon doen.

  9 jaar geleden
 • miilive

  uh-ooooohh....
  verder:O

  1 decennium geleden
 • Labello

  Oeh en wat gaat Bill doen?
  Snel verder <33
  xxx

  1 decennium geleden
 • Sick

  Whaha...xD

  1 decennium geleden
 • Axel8RoxVex

  .....uhm.....:X:X
  xD

  HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL snel verder jij!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  Je verhaal is geweldig!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)
  Xx(cat)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen