Geërgerd liep ik door het bos, ik voelde me echt klote, maar ik moest Collin vinden. Hij kon echt geen beter moment bedenken om weg te blijven. Die snedes brandden! Ik zak tegen een boom aan, ik was echt nu al doodmoe. Toch bleef ik doorgaan, ik had geprobeerd om hem te bellen, maar de wolf was zijn gsm vergeten.
Als ik denk dat ik iets zie in de verte strompel ik er anhandig naartoe. Het was Collin niet, maar Seth Clearwater, Leahs broertje.
'Hé Freya!' schreeude hij toen hij me zag, pas toen ik dichter kwam zag hij hoe slecht ik eraantoe was. Natuurlijk besefte ik nu pas dat ik beter wat gegeten had vanochtend, het laatste wat ik nu kon gebruiken was flauwvallen in het bos. Als ik logisch nadacht bedacht ik opeens dat Seth vast ook een weerwolf was.
'Hé, Seth, heb je Collin gezien?' vroeg ik, mijn stem klonk heel schor.
'Eh, ja, hij leek kwaad,' met andere woorden: een weerwolf.
'Ja, weeet ik, het is mijn schuld, waar is hij nu?'
Seth twijfelde: 'Eh, die kant op.' Hij wees naar links.
'Dank je, ik zie je later wel weer!' riep ik en liep naar links, als ik Seth niet meer zag draaide ik me om, als Collin als wolf was zou Seth me bij hem weghouden.
Ik voelde me nu echt vreselijk, maar voor ik flauw zou vallen, moest ik Collin nog even uitschelden, aan die gedacht hield ik me maar vast.Ik had het idee dat ik in de buurt kwam, niet ver hiervandaan had ik de wolven het laatste gezien. Ik voelde me steeds zwakker worden, ik wou nu in Pauls armen liggen, niet naar mijn vervelende weerwolfbroertje zoeken. Als ik niet wist dat Paul waarscheinlijk bij Collin zou zijn, was ik vast al ingestort, maar toen zag ik een open plek, met mijn laatste krachten strompelde ik ernaatoe. Ik struikelde nog net niet.
Mijn leven was klote.

Reacties (7)

 • CookieRaider

  verduuuuuuuuuur(H)

  9 jaar geleden
 • xRenatex

  OMG!!!!!

  Snel verder!!!(H)

  9 jaar geleden
 • 1xmichellax1

  zo zielig ga snel verder het is zo spannend(H)(H)(flower)(flower)(flower)

  9 jaar geleden
 • lisethje

  verduur<3

  9 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen