Foto bij De nieuwe familie part 42

Bill: zal vragen aan Tom en Nickita of ze het goed vinden
Tom: is goed we komen.
en zo gingen ze naar de kermis.

daar aan gekomen gingen ze zich op splitsen Nickita met Bill Mila met Georg en Tom en Selita met Gustav.
Nickita: cool hapers!!! Selita: aaah ik ga mee Georg: waar hebben die last van??
Mila: die hebben een haper verslaving

Georg: ow
en Selita en Nickita rennen naar de hapers.
Bill en Tom: ow help Gustav: okey zij gaat staks mooi met mij mee het spookhuis in.
Selita en Nickita stonden bij de hapers en Gustav stond er bij Selita had net 1 knuffel der uit en wilde de volgende gaan Gustav: neee jij gaat met mij mee naar het spookhuis Selita: whaat no way ik blijf hier nick heeft er al 3 ik pas 1 en maakte zich los en ging naar de volgende en had er al weer 10 euro in gegooit.
na 20 min had ze der eindelijk 1 en ging met de volgende na dat het de rest er door heen was had ze al 3 binnen Nickita had er al 6 Gustav: nee wij gaan het spookhuis in Selita: nee mot er nog 2 en dan heb net zoveel als Nickita

Gustav: nee mee komen en trok der mee Gustav: Bill trek dat kind ook effe mee wil je Bill: ja hoor is goed hoor en zo leide Bill Nickita af na 10 min egt ze okey okey ik ga mee maar daarna ga ik weer hier heen en zo liepen ze naar het spookhuis.
daar aan gekomen betaalde ze hun kaartje en gingen in een karetje zitten.

Bill zat naast Nickita Tom alleen Geord naast Mila en Gustav naast Selita en toen gingen de stangen omlaag en gingen ze rijden Selita schrok van en vampier die in eens voor der neus hing en gilde Nickita: Selita jonge wil nog wel kunnen horen jaa.
Selita: wat nouw wie verw8 nouw dat er effe een vampier voor je neus hangt met een lampje er bij zo dat ie nog enger er uit ziet.

en zo ging het nog wel effe 4 keer door dat Selita schrikt van een vampier die voorbij vliegt of in eens een hand op der schouders voelt. na dat ze uit het spookhuis komen zag Selita er onwijs bleek huis.
Nickita: Selita je hebt 2 gaatjes in je nek Selita: aaaaaahhh ben gebeten door een vampier strax word ik ook een vampier en ze werd egt helemaal panisch

Reacties (1)

  • Kauwgomjunky

    haha die georg op de foto:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen