Heupwiegend loop ik naar Tom en kijk hem zwoel aan. Ik streel onder zijn shirt en kras met mijn nagels over zijn tepel en sixpack. Tom kreunt luid en neemt mijn heupen vast om me dichter naar zich toe te trekken.
Geschrokken spring ik wat achteruit zodat Tom mijn erectie niet zou voelen en Tom kijkt me met een schuin hoofd vragend aan. Giechelend kom ik weer dichter en trek in één beweging zijn shirt over zijn hoofd. Ik lik zijn tepels en voel Tom sidderen terwijl ik zijn broek los maak.
Broek en boxer belanden ergens op de grond en grijnzend bekijk ik zijn erectie. Een rilling loopt over mijn rug als ik me realiseer dat ik die straks in me zal voelen.
Snel plaats ik een kusje op z'n eikel en sta dan terug recht en neem de blinddoek en de handboeien. Verleidelijk wapper ik met de blinddoek voor zijn ogen en ga dan achter hem staan om hem de blinddoek om te doen.

"Kun je nog iets zien?"

Tom schud grijnzend zijn hoofd en zo snel ik kan trek ik mijn eigen kleren uit en duw Tom dan op de berg dekens en kussens.

"Handjes" vraag ik lief.

Tom steekt zijn handen uit en ik klik één hand vast. Zijn armen leg ik achter zijn hoofd en haal het andere eind van de handboeien door het handvat van één van mijn koffers en klik dan zijn andere hand vast.
Tom zijn ademhaling is gejaagd en hij bijt en likt over zijn lippiercing terwijl hij zijn heupen ongeduldig in de lucht duwd.

"Are you ready baby?"

Tom knikt opgewonden en ik zie hoe zijn erectie even opwipt van zijn buik. Langzaam spreid ik Tom zijn benen en zet me ertussen. Genietend bekijk ik zijn trots en streel er plagend over wat Tom doet kreunen.

"Please! Niet plagen bitte!" hijgt hij zwaar.

Ik grijns en lik langzaam over zijn lengte en zuig dan zijn eikel in m'n mond. Tom kreunt het uit en wanneer ik na een tijdje merk dat zijn hoogtepunt niet ver af meer is laat ik hem uit mijn mond glijden en neem een condoom uit mijn tasje.
Snel en opgewonden rol ik het condoom af op Tom zijn erectie en smeer er nog wat glijmiddel op.
Tom houd zijn adem in, bijt hard op zijn lip en trekt zonder succes aan zijn handboeien wanneer ik me traag over zijn erectie laat glijden. Tranen van pijn prikken achter mijn ogen maar ik zet door en happend naar adem duw ik hem zo ver mogelijk bij me naar binnen. Om de pijn wat te verzachten neem ik mijn eigen erectie vast en haal die een paar keer op en neer terwijl ik langzaam weer naar boven ga en me dan met een kreun weer op Tom laat zakken.
Na een tijdje gaat de pijn eindelijk weg en ik drijf het tempo al snel op. Genietend sla ik mijn hoofd in m'n nek en kreun het uit van genot. Nooit gedacht dat neuken zo lekker zou zijn!
Tom en mijn kreunen klinken luid door de kleine ruimte terwijl ik steeds maar sneller op en neer ga op Tom en daarbij mezelf ook heftig ruk.

"Sn...sneller!" schreeuwt Tom.

Zo snel als ik kan ga ik op en neer en voel hoe mijn hoogtepunt naderd.

"Ik...Ik ga...komen!" roept Tom

"Ik ook!" schreeuw ik schokkend en kom klaar over mijn hand.

Tom drukt zijn heupen hard in de lucht en schreeuwt dan terwijl hij klaarkomt iets uit waarvan mijn ogen groot worden en mijn mond open valt.

"Ja...oja...Aaaaah BILL!!!"Reacties?
Kudo's?

xx Candy

Reacties (32)

 • Lumen

  Busted

  9 jaar geleden
 • Sick

  Ha!!! HIJ HEEFT BILL GEZEGD!!!! (sorry...) xd

  1 decennium geleden
 • Jacqlijntje

  Wha okee BillxDmisschien gewoon een afkorting voor billinda ofzo... of niet(lol)

  1 decennium geleden
 • Proprius

  Awh arme alex wens hem heel veel beterschap en een digi knuf(flower)

  1 decennium geleden
 • Axel8RoxVex

  Of Tom dacht aan een leuke bijnaam voor Billinda of Tom dacht aan Bill tijdens dat of Tom wist al die tijd al dat het Bill was.

  Ik hoop de 2de of de laatste(A)

  Xx(cat)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen