Ik stapte die dag uit mijn bed en ik had het koud, niet omdat het koud was -dat was het wel- maar van de stress. Het was gewoon een vreselijk idee dat iemand van ons -misschien wel ik of Leah- misschien niet meer terug kwam. Ik deed een oud T-shirt en een oud rokje aan. Volgens de toekomstkijker begon het gevecht rond negen uur. Ik deed ook een oude hallo-kitty horloge aan, die mocht toch kapot.
Ik liep menselijk naar de plek in het bos, door als mens te rennen werd je wel sneller moe, maar je moest je veel meer concentreren op het rennen zelf. Ik bereikte de open plek om oor voor oor, uh ik bedoel kwart voor negen. Dat was een van de redenen waarom ik die horloge niet meer wou: er stonden wel wijzers op, maar geen cijfertjes.
Op de open plek stonden al wat wolven, maar ook wat mensen, Leah en Embry. Ik keek eens naar de open plek en ging toen op de boomstronk zitten. Toen ik eindelijk mijn horloge gelezen had -wat even duurde- was het al vijf voor negen. Ik zag dat Embry al veranderd was en dat er nog twee personen misten: Seth en je raad het nooit: Jacob. Ik besloot te veranderen en het aan de rest te vragen, of gewoon in hun hoofden te kijken. Toen ik veranderde voelde ik meteen dat juist die twee niet in wolvenvorm waren.
Let straks heel goed op zei Paul in mijn hoofd, zeker tegen mij bedoeld.
Oké, jij ook. Waar is de rest? vroeg ik en voelde toen Leah ook veranderen.
God moge het weten zei een hyperactieve Quil, jongens en vechten!
Stom van me, toen ik veranderde was mijn horloge onderste boven gevallen. Maar ik bleek ze toch niet nodig te hebben.
Verstoppen nu, en snel ook! weerklonk Sams Alfa-bevel nerveus, normaal was hij altijd zo klam in dit soort situaties.
Iedereen verstopte zich als de bliksem achter dikke bomen. Mijn hart klopte alsof het uit mij wou springen, ik hield mijn adem in. Ik voelde niet alleen mijn stress, maar ook die van het hele roedel.
Een vreselijke stank, niet door mijn neus geroken, verspreidde zich. Ik keek langs de boom, daar was de eerste nieuweling. Meteen volgden er nog negen.
Op dat moment voelde ik iemand veranderen, Jacob.
Sam viel de eerste aan, iedereen sprong naar een bloodsucker. Ik deed hetzelfde met een jongen van ongeveer mijn leeftijd, ik viel hem van de zijkant aan, maakte een schijnbeweging naar links en sprong razendsnel op de vampier. De stank was vreselijk, maar ik beet door, letterlijk. Ik had een arm in mijn mond, bah, bah, bah! Ik gooide hem weg en Paul beet zijn hooft eraf. Ik liep naar de rang van de open plek en probeerde de andere gevechten uit mijn hoofd te zetten. Maar één was zo anders dat ik het bekeek, Seth stond tegenover een vampier, maar dit was geen newborn en hij stond alleen. Ik zag de plek aan de overkant van het veld, naar de bergen toe.
Zonder na te denken liep ik het veld over, rukte een kop eraf, gooide hem weg en liep sneller dan ik ooit gelopen had naar het gevecht met het hoogste risico op verlies. Ik hield de open plek in de gaten, alles ging tot nu toe goed. De door mij onthoofde vampier lag doodstil op de grond, mooi zo. Al snel was ik bij de bergen en hield Seth' gevecht in de gaten.
Au, dat was een rake klap, maar dat deed me nog sneller lopen tot ik de plek bereikt had. Ik keek hoe Seth zich verwijderde van een heel ander gevecht: bloodsucker tegen animalkiller. Toen Seth een klap in zijn ribben kreeg viel ik aan,...

Reacties (6)

 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  9 jaar geleden
 • xoxPrisxox

  super, snel verder(H)

  9 jaar geleden
 • xBarcelona

  jaaa gooed zoo!! help seth!!:D
  girlpower!! pak hem!!(yeah)
  Snel verduuur(flower)

  9 jaar geleden
 • 1xmichellax1

  yeah zo leuk snel verder

  9 jaar geleden
 • Readingbitch

  verder!!!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen