Ik kijk in mijn agenda, om half zeven werken vandaag, om elf uur naar de gynaecoloog. Wat!? Was dat vandaag? Ik kijk op de klok. Half elf. “Alex, ik moet naar de dokter, voor de baby. Blijf jij hier?” “Ja, Renesmee komt zo.” “Oke, is goed. Ik ben waarschijnlijk over anderhalf uur weer terug.” “Oke.” Ik geef hem een kus op zijn hoofd en loop de deur uit. Ondertussen sms ik Jacob.

Als je mee wilt naar de gynaecoloog
Moet je om 11 uur bij het ziekenhuis zijn.
Hannah


Ik stap in mijn auto en rijd naar het ziekenhuis. Als ik daar aankom, zie ik Jacob staan. Hij ziet er gebroken uit. Misschien ben ik wel te hard voor hem. Ik schud mijn hoofd even, hij moet me laten zien dat hij spijt heeft. Ik stap mijn auto uit en loop naar Jacob toe. “Hoi.” Mompel ik. Hij kijkt me aan. “Hannah, kom op, het spijt me, ik had het niet moeten doen, maar ik was dronken, ik wist niet wat ik deed. Pas toen je in Alice’ auto stapte had ik door wat ik gedaan had.” “Jake, we zijn al bijna te laat.” Ik loop het ziekenhuis in. Ik weet waar ik moet zijn, dus ik loop meteen naar de lift. Jacob komt achter me aan. Als we in de lift staan, begint Jacob weer te zeggen dat het hem spijt. “Prove it.” Mompel ik. De lift is er en we lopen naar de kamer waar ik moet zijn. De arts is er al, ik schud zijn hand en loop de kamer in. Jacob blijft twijfelend voor de deur staan. “Kom je nog binnen of wat?” Vraag ik. Snel loopt hij de kamer in. Ik ga op de stoel liggen en de gynaecoloog doet wat gel op mijn buik. “Ik ga nu een echo maken.” Hij zet een apparaatje op mijn buik. Op het scherm zie ik een heel klein kindje, nog niet helemaal duidelijk. “Alles ziet er tot nu toe goed uit, over zes weken kunt u terug komen en zullen we waarschijnlijk het geslacht kunnen zien.” “Oke, bedankt.” Ik sta op en geef de gynaecoloog weer een hand. “Tot over zes weken dan.” Ik loop naar de lift, Jacob loopt mee. “Gelukkig is alles goed.” Zegt hij. “Ja.” Ik krijg een smsje.

Hannah!
Quil en ik komen straks langs.
Ben je thuis?
Seth


Ik sms terug dat het goed is en dat ik over een half uurtje wel thuis zal zijn. Als we buiten zijn, kijkt Jacob me ongemakkelijk aan. “Bye Jake.” Ik loop naar mijn auto en rijd weg. Jacob kijkt me ongelukkig na. Als ik thuis kom, zijn Quil en Seth er al. “Hoe was het bij de gynaecoloog?” Ik word bestookt met vragen. Ik beantwoord ze allemaal. “Wanneer hou je op met Jacob negeren?” Vraagt Quil opeens. “Als hij bewezen heeft dat het hem echt spijt.” “Hannah, we horen als we wolven zijn, dat het hem echt heel erg spijt. Hij snapt niet hoe hij het ooit heeft kunnen doen.” “Dan moet hij me dat zelf maar duidelijk maken. En niet met ‘het spijt me’. Daar neem ik geen genoegen mee.” Seth kijkt me aan. “Jij mist hem ook, dat zie ik aan je.” Ik kijk de andere kant op. “Zie je wel!” Roept Seth. “Ach, houd toch je mond.” Mompel ik.

Reacties?

Reacties (3)

 • xoxPrisxox

  hahahah snel verder

  1 decennium geleden
 • xRenatex

  Ik vind het ook goed dat ze hem negeert
  dat ze ingeprent zijn betekend niet dat hij alles mag doen!

  Het valt me op dat Alex en Renesmee vaak samen zijn
  Worden ze een stelletje??

  Srry dat valt mij weer opxD

  Snel verder(H)

  1 decennium geleden
 • Saellyra

  haha geniaal! ik vind het ook wel grappig dat ze jake zo negeert! ik vind dat ze helemaal gelijk heeft en dat hij het moet bewijzen! lovee it(flower)(H)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen