Ik volgde hen naar hun wagen en stapte vooraan in, naast Bill. Zo was er geen kans dat ik iets zou gaan missen, want als het aan mij lag bleef ik hier nog wel een tijdje. Alles was goed, zolang het maar met Bill was. De motor werd gestart en nog geen paar seconden later schoten de huizen aan me voorbij. “Moesten we ons niet vermommen?” Ik bedacht me net dat Bill en Tom er overduidelijk zichzelf uitzagen. Iedereen zou hen herkennen. “Nee hoor, deze auto heeft geblindeerde ramen.” Het antwoord kwam van Tom die schuin achter me zat. “Maar, stappen we dan niet uit?”
“Niet onmiddellijk nee.” Ik draaide mijn hoofd weg en keek vragend naar Bill die uiterst geconcentreerd zijn blik op de weg gericht hield. Goed, het zag er naar uit dat ik een groot deel van deze namiddag in de auto ging doorbrengen. Ik besloot om Bill ook maar niet te storen, ik zou wel zien waar hij me naartoe bracht. Ik liet mijn hoofd tegen de neplederen leuning zakken en staarde voor me uit terwijl ik alles rondom me goed bekeek. De weg werd steeds drukker, wat wilde zeggen dat we het centrum aan het naderen waren. Heel even schoot ik recht toen ik grote gebouwen langs me zag voorbijgaan. Ik was nog net zo snel geweest om te kunnen zien dat er een groot plakkaat voor hing. Het stadsziekenhuis. Ik liet me snel weer neerzakken toen ik Bill een blik opzij zag werpen. Ik glimlachte kort en sloot mijn ogen toen weer. In gedachten herhaalde ik de afgelegde weg tot aan het ziekenhuis. Die weg mocht ik niet vergeten.

Nee, ze gaan niet shoppen x)
Dat lijkt me net weer iets té standaard.

Reacties (8)

 • TomxMydrug

  Whiiii snel verder!
  Ze moet het echt aan bill vertellen ;o

  Xx(A)

  8 jaar geleden
 • Annerobin

  Maar ze moet het wel aan de jongens vertellen. Wat nou als Bill het ook krijgt? Hebben ze het toen wel veilig gedaan trouwens? En er is altijd de mogelijkheid dat het condoom is gescheurd.

  Snel verder!
  Xx
  Robin

  8 jaar geleden
 • Stripe

  Die weg moet ze inderdaad onthouden. :'D
  Ik ben benieuwd hoe die afspraak dan in het ziekenhuis gaat verlopen. ;x
  Maar ik loop weer op de zaken vooruit. 8D
  Eerst wil ik natuurlijk weten wat ze nu gaan doen. ^^
  Daar ben ik het nieuwsgierigst naar. ;'3
  Meer inspiratie voor een reactie zit er even niet in, sorry. |:
  Maar ga je snel weer verder? <3

  8 jaar geleden
 • Inviolable

  Oehh ik wil weten wat ze gaan doenn :'D.
  Haha xd en het is wel slim voor haar ja, om de weg naar t ziekenhuis te onthouden (:

  snel verder <3
  xxx

  8 jaar geleden
 • Givenchy

  Ik vraag me af wat ze dan wel gaan doen. Heb je 't al wel bedacht? - hint, hint. Haha. 8D
  En zoals ik geloof ik bij elk deel zeg, ben ik nog steeds nieuwsgierig naar wanneer en hoe ze het aan Bill gaat vertellen. Waarom moet er altijd weer iets zijn dat je leven verpest, net nu alles zo'n perfecte wending lijkt te nemen?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen