Dan komt Emily aangelopen met een schaal vol met mega muffins en geeft iedereen er een. Paul pakt er twee en geeft er een aan mij, ik kijk hem aan en zeg "Dankje" en glimlach en pak de muffin aan. Ik kijk in zijn ogen voor de eerste keer en laat de muffin vallen en bevries. Ik verdrink in zijn ogen en het voelt alsof al mijn slechte gedachtes verdwijnen als sneeuw voor de zon en hij de zon is die mij verwarmt en mijn pad verlicht en ervoor zorgt dat ik kan lopen en leven. Alsof hij het enigste is wat ervoor zorgt dat ik niet weg zweef en vast gebonden wordt aan hem door een onzichtbaar touw. "Godverdomme Paul", zegt Seth boos en stapt boos naar Paul en slaat hem zowat. Ze kijken elkaar boos aan en stormen naar buiten, vlak daarna hoor ik allemaal geluiden. Ik wil op staan maar Leah houdt me tegen en kijkt me even boos aan, wat heb ik nou verkeerd gedaan. Ik begin het nu zat te worden en eigenwijs dat ik en sta ik snel op en maak een schijn beweging en glip langs Leah naar buiten door een ratslag te maken. Ik ren snel weg naar het bos en zie dat de meeste bomen kapot zijn, wat is hier gebeurd? Ik loop verder een hoor geluiden, snel loop ik ernaar toe en zie Paul en Seth samen lopen. Paul glimlacht meteen waneer hij me ziet en Seth kijkt een beetje boos, maar niet meer pissed. "Wat is er gebeurd?", vraag ik nieuwsgierig. "Seth weet je heel zeker dat ze de tweelingzus is van Leah, die boeit nooit iets". "Nee, want ik twijfel nog steeds erover". "Wat is er nou aan de hand?", vraag ik boos. "Je broer was even boos op me, maar het is nu goed. We hebben het opgelost via vechten", zegt Paul en glimlacht nog breder. "Jongens", zucht ik en loop hoofdschuddend terug naar het huis. Ik zie Leah boos komen aanlopen en begin langzamer te lopen en schuil half achter Paul die het ziet en lacht. Zelfs zijn lach klinkt leuk, wat is hij toch geweldig. "Kate dat was een klote streek, ik dacht dat er iets ergs met je ging gebeuren". "Zoals wat? Die twee apen zien vechten met elkaar?", vraag ik en wijs naar Seth en dan naar Paul, waar ik me nog steeds achter verstop. "Je bent echt gek, wist je dat?" " Ja dat wst ik al, het gesticht wou me zelfs niet", zeg ik en grijns breed. Leah loopt hoofdschuddend naar binnen en ik volg rustig en plof neer op de bank. Alle jongens kijken naar me en ik voel iets ondeugends in me opkomen. Ik wijs naar de trap en roep "Kijk daar eens". Als ze allemaal kijken zeg ik de zin. "Alle apen kijken, jullie beginnen erop te lijken". Vele kijken me boos aan en sommige lachen, volgens mij die Embry en Quil ofzo. We kijken naar de tv en de verveling is echt heersbaar bij mij, ik zucht diep en sta op. Ik loop naar boven en pak wat spullen, mijn bikini een handdoek en muziek. Ik kleed me om in een bikini en doe mijn kleding eroverheen. Ik loop naar beneden en loop zo de deur uit zonder iets te zeggen, ik hoef nooit wat te zeggen mensen snappen het wel. "Hey, waar ga je naartoe?", vraagt Paul.

Reacties (5)

 • Creater

  Wil juh verder gaan plz. Ik ben opnieuw verslaafd aan jouw verhaal!!

  9 jaar geleden
 • Creater

  "Kate dat was een klote streek, ik dacht dat er iets ergs met je ging gebeuren". "Zoals wat? Die twee apen zien vechten met elkaar?", vraag ik en wijs naar Seth en dan naar Paul, waar ik me nog steeds achter verstop. "Je bent echt gek, wist je dat?" " Ja dat wst ik al, het gesticht wou me zelfs niet", zeg ik en grijns breed. Leah loopt hoofdschuddend naar binnen en ik volg rustig en plof neer op de bank. Lowl xDxD(lol)(lol)(lol)(lol)

  9 jaar geleden
 • GetHimAPony

  VERDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR SNEL SNEL SNEEEEEEL!!! ;D

  9 jaar geleden
 • DUNBAR9

  Verder !!!

  1 decennium geleden
 • xRenatex

  'ik hoef nooit wat te zeggen mensen snappen het wel. "hey, waar ga je naartoe?"' blijkbaar snappen sommige het toch niet helemaalxD
  Snel verder(H)xxx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen