Ik kijk Tom nog even aan en merk dat hij ongeduldig naar zijn gsm zit te staren dus typ ik snel een berichtje terug.

Oké Tom, waar en wanneer? Bill

Ik druk op verzenden en blijf naar Tom kijken, aan zijn gezicht zie ik dat hij m'n bericht ontvangen heeft en ik merk zelfs een soort van opluchting op zijn gezicht. Tom leest mijn bericht en hij stuurt me blijkbaar iets terug want even later piept mijn gsm weer.

Nu! En ik weet dat je op je kamer bent Bill! Jij bij mij of heb je liever dat ik tot bij jou kom? T

Tom staat voor zijn raam en kijkt recht mijn donkere kamer in. Hoofdschuddend sta ik recht, knip mijn licht aan en schuif mijn gordijn opzij. Wanneer ik Tom wil aankijken zie ik nog net hoe hij zijn wimpers neerslaat. Ik blijf hem aankijken en even later kijkt hij weer op en doe ik teken dat hij naar mij moet komen.
Tom knikt even en loopt zijn kamer uit. Nog geen 15 seconden later gaat beneden de bel en snel ren ik naar beneden en open de voordeur.

"Hoi" mompelt Tom met gebogen hoofd.

"Hey...Noueuhm kom binnen"

Tom loopt nog steeds met gebogen hoofd langs me heen, hij ziet er depri uit en ik besef dat dit allemaal mijn schuld is. De moed zakt me in de schoenen en langzaam loop ik achter hem aan naar de woonkamer.
Tom zet zich neer in de zetel en pruts ongemakkelijk aan zijn nagels. Zuchtend zet ik me neer in de zetel tegenover Tom en kijk hem afwachtend aan maar na vijf minuten heeft Tom nog geen woord gesproken enkel heel veel gezucht. Zo te zien weet hij niet hoe hij het gesprek moet beginnen en ik durf er eigelijk ook niet mee te beginnen.

"Euhm...wil je misschien iets om te drinken?"

Tom schud zijn hoofd en kijkt me dan eindelijk aan.

"Wat jij mij aangedaan hebt Bill is onvergeefelijk maar aan de andere kant was het wel een openbaring voor mij. Al jaren lig ik in de knoop met mezelf, deed stoer tegenover alles en iedereen, ging met honderden meiden naar bed maar geen enkele gaf me de voldoening die ik zocht. Toen ik jou tegen kwam dacht ik dat ik ervan verlost was, dat ik eindelijk eens echt verliefd was op een meisje maar weer heeft mijn gevoel me bedrogen en werd ik verliefd op de jongen verscholen onder het meisje"

Met open mond luister ik naar Tom zijn woorden en na even stilte zucht Tom diep, staat hij recht en komt bij me zitten. Voorzichtig neemt hij mijn handen vast en kijkt me wat moeilijk aan.

"Wat ik je eigelijk probeer te vertellen Bill is dat ik verliefd op je ben"


Reacties?
Kudo's?Dikke kussen(K) Candy en Alex.

Reacties (42)

 • Lumen

  Dat is echt zo ongelooflijk schattig ..

  9 jaar geleden
 • barbara

  Sorry dat ik zolang niets van me heb latten horen. Alex hoop dat je herstel voorspoedig verloopt. Dit verhaal is echt super en ga please hiermee door!

  1 decennium geleden
 • Axel8RoxVex

  Ahhw wie süß(H)

  Snel verder(Y)
  Xx(cat)

  1 decennium geleden
 • agent327

  oow zoo lief(H)(H)(H)
  ik lees dit serieus met tranen in mijn ogen
  snel verder
  Xx

  1 decennium geleden
 • CreatedByMe

  omg omg so lief:D ik kan niet wachten op het volgende deel ... dus SNEL VERDER !! xxangie

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen