Langzaam open ik mijn ogen. Een warme adem streelt langs mijn nek. Een hand heeft die van mij vast en streelt rustgevend over de rug van mijn hand.Tom ligt naast me. Zijn andere arm heeft hij onder zijn hoofd gelegd ter ondersteuning van zijn hoofd. Hij kijkt me aan met zijn mooie, heldere bruine ogen. In zijn ogen zijn enkele twinkelingen te ontdekken. 'Goedemiddag', zegt Tom met een glimlach. Ik kruip dichter tegen hem aan en druk een kus op zijn lippen. 'Goedemiddag', komt er zacht uit mijn mond, 'zo wil ik wel vaker wakker worden'. Tom grinnikt zacht en gaat met zijn hand door mijn haar.
even is het stil. 'Wie is er bij Bill?' vraag ik zacht. 'Mijn moeder', zegt Tom, 'ik had haar gisteren al gebeld dat Bill ziek was en vandaag is ze langs gekomen en ze let nu op hem'. Ik knik even en sluit mijn ogen weer. 'Ben je nog moe?' Ik knik langzaam. Mijn vrije hand leg ik op Tom zijn borst. Ik voel zijn hart kloppen. Het stelt me gerust. Ik weet dan dat hij bij me is. 'Probeer nog maar wat te slapen', klinkt de zachte stem van Tom. Ik knik en draai me om. Ik probeer weer in slaap te vallen, maar het lukt niet. Tom zijn bewegingen lijden me te veel, maar voelen wel geweldig aan. Ze zorgen ervoor dat ik me geweldig voel vanbinnen en een kriebelend gevoel daar ontstaan.
Na een half uur voel ik Tom weg gaan. Langzaam open ik mijn ogen. 'Tom?' zeg ik zacht. Tom draait zich om en kijkt me aan. 'Slaap je nog niet?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Het lukt niet meer'. Tom grinnikt zacht en loopt weer naar me toe. Hij drukt een kus op mijn lippen. 'Trek anders even schone kleren aan en zo en kom daarna even naar Bill zijn kamer, daar ben ik ook met mam. Dan gaan we daarna wel een film of zoiets kijken als Alice dan al terug is'. Ik knik terwijl ik de informatie die Tom me net vertelde verwerk. Tom glimlacht en drukt weer een kus op mijn lippen. 'Ik ga alvast naar Bill toe. Het zou niet eerlijk zijn om mam daar de hele middag te laten zitten'. Ik grinnik zacht en knik. Tom loopt de kamer uit terwijl er een brede glimlach op zijn gezicht staat.

Reacties (5)

 • MrsGrey

  vrdaah:D

  1 decennium geleden
 • Inviolable

  Aaahw cute <3
  Maar wel fijn dat de moeder van Bill & Tom langs komt ^^.
  Maar Bill moet snel beter wordenn ;o

  snel verder <3
  xxx

  1 decennium geleden
 • SlenderDemon

  Yeahhh leukk:)xDmaar 1 vraagje
  Toms helder blauwe ogen? Hij heeft
  Toch echt bruinexD

  Bitte schreib schnell weiter(H)(flower)

  1 decennium geleden
 • Noorhelm

  leuk! snel verder!

  xx

  1 decennium geleden
 • jumbielove

  verder gaan is super goed

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen