Foto: Hidan
Ondanks het gegeven dat Midnight het doen en laten van haar vriendin nog altijd vreemd vond, besloot ze er niets op te reageren. Het was immers begrijpelijk dat de blondine zo deed, gezien het wel haar werk was, toch kon ze het niet volledig loslaten. In plaats daarvan, besloot ze een paar happen te nemen van het eten dat Morte voor haar klaargemaakt had. Al genietend van het voedsel sloot ze haar ogen kort. Zelfs al had ze iets haastig ineen geflanst, het was desalniettemin beter dan de troep die zij fabriceerde. Het mocht dan ook duidelijk zijn dat de blauwharige vrouw niet goed was in koken, en zelfs dat was een understatement, terwijl de ander hierin uitblonk.
Nu vroeg ze zich af of ze misschien ook het eten van Akatsuki verzorgde, gezien ze gestoord zouden zijn haar niet eens voor hen te laten koken. Hoewel ze hier vaak genoeg iets over gezegd had tegen haar, besliste Morte het uiteindelijk niet na te streven.
      ‘Hm, Momo,’ humde ze lichtelijk overdreven, om te laten merken hoe erg ze het waardeerde, ‘je mag elke dag wel voor me koken!’
      Grinnikend rolde de lichtharige vrouw haar ogen, ‘Ik kook ook elke dag voor je, gek. We weten namelijk allebei dat het beter is jou niet in de keuken te laten.’
Midnight lachte stilletjes. Het was in feite grappig hoe verschillend de twee waren—— waar Morte een echte sloddervos was, waar ze meerdere malen op gewezen was FYI, bleek Midnight een lichte tik te hebben om alles opgeruimd te hebben. Waar de blondine een uitermate goede kookkunst had, lukte het de andere vrouw niet eens een ei te bakken.
      ‘Maar ik heb het graag voor je——’ De vrouw kon haar zin niet eens afmaken of Madara kwam de keuken ingelopen met een andere man, waardoor ze gelijk opkeek en haar lange, gouden haren over haar schouders heen gleden. De één had ze daarstraks ontmoet, de ander niet. Of hij was er wel geweest en ze had niet opgelet, maar dat zag ze niet mogelijk, aangezien ze wel interesse in het werk van haar vriendin had.
Na nader onderzoek kon ze vertellen dat de man halflang zilver haar had, wat op grijs leek, dat glad achterover gekamd was en opvallende paarse ogen had. Zijn Akatsuki mantel droeg hij open, waardoor gemakkelijk was te bemerken dat hij geen baat had bij een shirt, maar Midnight was allang opgelucht dat hij wel een broek had besloten te dragen. Anders zou ze zich echt afvragen wat voor een boeltje hier rondliepen, met Morte uitgezonderd natuurlijk. Echter, ze kon het niet laten haar blik kort op zijn borstkas te laten hangen, waar nog iets haar aandacht trok; een ketting met een vreemd teken eraan. Bij andere mensen bleef ze vrijwel op zichzelf, wat nu ook het geval was, en haar gezichtsuitdrukking stoïcijns aanhield. Maar ze was zeker geïntrigeerd.
      ‘Oh! Hidan, je was er net niet,’ kondigde ze aan, ‘Hidan, dit is Midnight. Midnight, Hidan.’ Ze draaide zich naar huisgenote toe, die onmiskenbaar stil bleef toen Hidan’s purperen kijkers zich gedesinteresseerd in de hare richtte.
Intussen liep Madara met een grijns op zijn gezicht richting Morte. Op Hidan’s gezicht echter, was geen grijns of zelfs iets wat daarop leek te bemerken, enkel de nonchalante, onbekommerde expressie. Alsof hij wilde inschatten wat voor vlees ze in de kuip had gehaald, bestudeerde hij Midnight tergend langzaam van top tot teen.
Om ten slotte weg te kijken met een spottend gesnuif. De zogenaamde Hidan had zo te merken besloten dat er niets belangrijks te zien was. Ze wilde er in eerste instantie wat op zeggen, maar sinds ze zich koest wilde houden voor haar vriendin, die het anders later op haar bordje zou krijgen, besloot ze het te negeren. Toch kon ze het niet helemaal laten gaan, wat ze kenbaar maakte door haar knokkels te laten knakken.
Op hetzelfde moment dat hij zijn mond opende, klonk Momo’s stem en sloot hij hem alweer. Hoogstwaarschijnlijk was er toch niet iets zinnigs uitgekomen, bedacht Midnight zich, en ze kende die knakker pas twee seconden.
      ‘Let maar niet op hem, hij is toch een ongelofelijke eikel,’ plaagde ze. Hidan gromde wat scheldwoorden en richtte zich nu op haar.
      ‘Zeik niet zo, mens, en laat me met rust,’ snauwde hij, stampte naar het koffiezetapparaat en zette deze aan zonder nog aandacht aan hen te geven. Hier had hij echter de blonde vrouw niet mee, gezien zij enkel als antwoord terug lachte.
      ‘Is hij niet ontzettend lief?’ grinnikte Madara, die de twee meiden tegelijkertijd aandacht probeerde te geven, maar het onomstotelijk was hoe het allemaal naar Morte ging. Kritisch perste haar vriendin haar lippen op elkaar, waarbij haar donkere poelen over de onbeschofte man gingen.
Terwijl zij bezig was met Madara, liep Midnight naar Hidan toe—— het laatste was er namelijk nog niet over gesproken, en dat mocht hij weten ook. Juist als ze bij hem was gekomen, zag ze Morte met een blozend gezicht de keuken uitrennen. Het enige wat ze te horen kreeg, was dat ze naar de wc moest, maar het was duidelijk dat het een smoes was.
      ‘Moet je wat?’ klonk het geïrriteerd, waarop ze weer naar hem omkeek. Het was een geluk bij een ongeluk dat ze niet snel geïntimideerd raakte.Hello! Hebben er nog mensen zin in deze story? Ik kwam hier pas net weer achter dus ik denk dat het mogelijk zou zijn als deze dan verdergaat. I'll keep you guys up to date.
—— Muerte, Enchantress

Reacties (10)

 • Chiya

  Woow dat is even geleden 😱 maar zeker geen straf om verder te lezen 😏

  2 jaar geleden
 • Luckey

  snel verder

  2 jaar geleden
 • Hopefulness

  Ehehehehe *nosebleed*
  GODDARNIT IM STILL A MADARA FANGIRL.
  I kinda missed this story and I don't mind you continuing whatsoever as long as you have the time and enjoy the writing dear! Je schrijft sowieso super mooi, netjes en ik kon me al meteen weer in het verhaal vinden.
  Hidan know's he wants to booty, he just won't admit he wants the booty.
  For old-times sake: Snel verder:Y)
  I'm gonna re-read this before the site clocks out at 2AM.

  2 jaar geleden
 • Chiya

  wie zouden dat nou zijn:Phaha

  snel verder <3

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  lol
  verder!
  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen