--

Ik wil je. Wij horen bij elkaar, snap je dat dan niet? Samen worden we gelukkig. Ik neem je mee, naar een land net zo mooi als jou. Zodra ik de kans krijg, pak ik je. Ik kus dan je mooie rooie lippen en ik knijp je in je grote ronde borsten. Je bent van mij, mij, mij.
Stokstijf bleef ik staan. Met de brief in me handen. Het was hem gelukt, ik was bang. De letters branden in me ogen. Ik verscheurde de brief en probeerde aan de 'positieve' dingen te denken. Zoals me nieuwe simkaart, hij kan me nu in ieder geval niet meer lastig vallen met telefoontjes, teminste dat dacht ik.

Ik had me nummer gesmst naar een paar goeie vrienden. Toen ik gebeld werd schrok ik, op me schermpje stond ''onbekend'' Ik besloot toch maar om op te nemen en opgelucht haalde ik adem toen ik de stem van Owen hoorde. 'Heb je zin om vanavond een film te kijken? Sophie komt ook,' vroeg hij enthousiast. Even twijfelde ik maar toen zei ik dat het goed was, het had tenslotte geen zin als ik de hele avond thuis bleef. 'Oke, dan zie ik je om 8 uur. Het is bij mijn huis. Dag.' Nadat hij had opgehangen staarde ik nog even naar me schermpje. Owen belt nooit onbekend.

Reacties (9)

 • Sequestered

  Ö owen

  9 jaar geleden
 • Pilea

  Zoooo zeg... Das nog eens een brief!:8

  9 jaar geleden
 • Eros

  ik vind het leuk alleen ik zou langere hoofdstukken schrijven

  9 jaar geleden
 • TLC

  uuuuuuuuuh, ik hou van zulke verhalen:D

  -verderrr^^

  9 jaar geleden
 • AirJess

  Snel verder!
  Het is gewoon Owen

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen