--

Ik was thuis en me telefoon ging over. Op het schermpje stond ''onbekend'' Ik vloekte, hij had het de hele dag volgehouden om niet te bellen en nu moest ie het weer verpesten. Naja, het kon ook Owen zijn. Toch hing ik op, want in Owen had ik al helemaal geen zin in. Jayden zei dat ik hem het beste kon negeren, dan was de lol er snel vanaf, maar hoe lang ging dat dan wel niet duren? Net op het moment dat ik na boven wilde lopen ging de huistelefoon. Ik nam op:'Hallo met Shirley.'
'Godverdomme trut,' hoorde ik iemand snauwen aan de andere kant van de lijn:'Je negeert me, je doet me pijn. En waag het niet om dit keer op te hangen,' ik luisterde niet en legde meteen de hoorn neer. Wat dacht hij wel niet? Dat hij zomaar alles kon maken. Jezus, hij had alles van me. Foto's, me adres, telefoonnummers. Het moest wel een bekende zijn dat kon niet anders. Ik liep naar boven en starte me computer. Me internet was kapot en kwaad sloeg ik op het toetsenbord. Ik haatte alles hier.

Geconcentreerd zat ik in de klas en nee, ik zat niet naast Sophie. Ik had haar vandaag amper aangekeken. Deze hele weekend was kut. Me internet deed het niet, maar misschien was dat alleen maar beter. Ik hoefde me nu ook niet druk te maken om mailtjes. Teminste, ik ging zaterdag toch naar het internetcafé omdat ik nieuwsgierig was. Ik kwam daar Björn tegen, waarmee ik niet meer gepraat had sinds dat het uit was en nu, nu zit ik naast hem in de klas. Vanmiddag komt hij me internet maken, maar hij hoeft niet te denk dat er meer gaat gebeuren dan dat. In me ooghoeken zag ik Jayden telkens mijn kant op kijken. Oh god, straks is hij nog jaloers ook. Ik stak me hand op en vroeg of ik naar de WC mocht. 'Heel snel dan.' Ik knikte en liep de deur uit. Op de gang kwam ik een jongen tegen, volgens mij was het een 1ste klasser. 'Hoi, Shirley' zei hij. Het kwam er nog al verlegen uit. 'Hoi,' antwoordde ik zonder af te vragen hoe hij me naam wist.

Reacties (10)

 • Catmom

  ik ben het met bazz eens!! verdere!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9 jaar geleden
 • Knightwalker

  :o, is die 1e klasser de stalker? ;x
  Snel verder..:)

  9 jaar geleden
 • MadeOfSilver

  Verder!

  9 jaar geleden
 • Flower706

  Kuwt! Ik wou net verder lezen:P
  Verder?? Je verhaal is goed!:O(flower)

  9 jaar geleden
 • Pilea

  Je maakt het zo spannend! Nu zijn er al wel 3 verdachten! Snel verder!!! Begin is na te denken over het schrijven van een boek??(A)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen