Foto bij Deel 22

--

Me telefoon ging over en zoals altijd stond er weer ''onbekend'' Ik drukte hem weg. Sorry, maar dit keer niet. Ik voelde me te rot door het gedoe met Jayden. Naja, wat had ik anders verwacht? Dat hij me in me armen zal springen. Bij Sophie had ik het haar wel vergeven, ik had haar veelste veel gemist. Ik kon niet boos op haar zijn. Ook al was dit dan veel erger. Nu werd er gebeld op de huistelefoon. Ik bleef zitten en me moeder nam op. 'Hallo met mevrouw Dijkstra.'
...
'Hallo?'
Me moeder hing op en nieuwsgierig vroeg ik wie het was. 'Niemand,' antwoordde ze toen en ging verder met het koken van haar eten.


De volgende dag had ik na schooltijd samen met Sophie een leenfiets opgehaald. Het was dan wel een krot, maar het kon ermee door. Zolang er maar van deze fiets werd afgebleven. Ik zette me fiets neer in de schuur en de schuur deed ik opslot. Zo, die zat daar veilig. Vervolgens liep ik naar de winkel, om boodschappen te halen voor me moeder. Ik had alles in me mandje, ook al had ik het gevoel dat ik iets vergeten was. Ik rekende af en vervolgens liep ik weer naar huis. Thuis haalde ik de boodschappen uit de tas. Ik wilde me moeder zoveel mogelijk helpen, omdat zij dat ook bij mij had gedaan. Tussen de boodschappen lag er een brief. Ik opende hem:''Nog 6 dagen'' stond erop. Ik snap niet hoe die daar terrecht kwam. Ik dacht na of ik een bekende in de winkel had gezien, maar dat was niet zo. Dit keer begreep ik wel dat ik het niet gemerkt had. Tussen die drukke stad stikt het van de mensen. Ik keek naar de brief. Goh, nog maar 6 dagen.

Reacties (9)

 • URjewel

  meisje schrijf gewoon lekker verder, voor de lol, omdat je het leuk vind. Je schrijft redelijk goed, maar iedereen houdt nu eenmaal van een bepaalde schrijfstijl, dit kun je niet afdwingen.
  Al moet ik eerlijk zeggen dat ik wel erg benieuwd ben wie de stalker is.
  grtz

  9 jaar geleden
 • TamDiamond

  verder!!

  9 jaar geleden
 • SuperSheep

  verder!

  9 jaar geleden
 • papertowns

  creepie!!
  snel verder!!

  9 jaar geleden
 • Lotis

  Snel veder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen