Foto bij Deel 23

--

Vandaag liep ik naar schooltijd meteen naar me fiets. Gelukkig hij mankeerde niks. Ook met de fiets van Sophie was niks gebeurd. 'Hoi,' ik draaide me om en zag daar Laurens staan:'Wil je vandaag iets met me doen?' vroeg hij en hij begon te blozen. Ik knikte:'Ja hoor,' maar dat deed ik alleen om hem niet kwetsen. Hij glimlachte en pakte zijn fiets. 'Zullen we naar het ijssalon? Ik trakteer,' Ik schudde me hoofd:'Nee joh, dat hoeft niet. Ik heb zelf ook wel geld hoor.' Samen fietste we van het schoolplein af. 'Hoe oud ben je eigenlijk?' vroeg ik toen. '12, maar over 5 dagen word ik 13. Jij?' Het duurde lang voordat ik antwoordde. 5 dagen... '15.'
'Wil je op me verjaardag komen?'
Ik knikte, maar waarschijnlijk zal ik er niet eens zijn. Na al die dagen kreeg ik nu pas echt een angstig gevoel. Misschien word ik wel vermoord. Ik kreeg het benauwd en stapte van me fiets af. Laurens stopte ook en keek me bezorgd aan:'Gaat het wel?

Ik was meteen naar huis gegaan en Laurens was zelfs zo lief om mee te fietsen. Ik had hem beloofd om een andere keer wat gezelligs te gaan doen en dat vond ie goed. Ik lag op me bed en staarde naar het plafon. Ik voelde me al wat beter, maar toch bleef er een angstig gevoel hangen. Ik stond op en ging op me computer. Jayden was online en ik had hem nog steeds geblokkeerd. Jayden <3 Soraya stond er in zijn msn naam. Ik hefde zijn blok op en bedacht even een reden om met hem te praten. Er kwam niks in me op dus ik zei simpel ''hoi'' Nu had hij de kans om me terug te pakken. Ik zag onderaan het scherm dat hij bezig met typen was maar daarna verdween het. ''hoi'' zei hij simpel terug. En nu wist ik even niet meer wat ik moest zeggen. Ik kon me excuus aanbieden, maar dat had ik al gedaan. Ik begon te huilen, ik wilde hem terug.

Reacties (5)

 • quirinaaaxx

  snel verder!

  9 jaar geleden
 • Pilea

  Snel verder!!! OF ANDERS!!!

  9 jaar geleden
 • MadeOfSilver

  Aww zielig !!
  Snel verder!

  9 jaar geleden
 • ObsessedOne

  Verder!!!!

  9 jaar geleden
 • LilsEvans

  Ow Jayden moet inzien dat zij veel leuker is!!!!
  Ik vind haar echt zielig. Ik hoop niet dat ze dood gaat:(

  Veel beterschap;)Ga je snel weer verder(flower)
  Dan kom ik je hoofdpijn kidnappen, zodat je er geen last meer van hebt:P
  *trekt SuperSwan pakje aan en vliegt naar je toe*
  Mwuhahahaha Hoofdpijn, ik kom je halen(6)(nog drie daagjesxD)

  Maar wel snel verder gaan hè?(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen