Foto bij Deel 26

--

Ik had 1 spijkerbroek gekocht en 2 truitjes, in me tassen zat geen brief maar dat had ik al verwacht. De stalker probeerde me vaak te bellen maar ik hing telkens op. Als ik op hing probeerde hij het op de huistelefoon, maar dan verzorgde ik dat me moeder opnam. Dit keer werd er weer gebeld. 'Shirley,' hoorde ik me moeder roepen:'Wil jij de telefoon opnemen?'
'Sorry, ik ben bezig,' riep ik terug. Me moeder kwam van de trap aflopen en nam op:'Shirley? Ja hoor, ik zal haar ff roepen.' Ik liep naar de telefoon toe. 'Wie is dat?' vroeg ik. 'Jayden,' antwoordde ze. Me hart ging te keer en ik pakte de telefoon. 'Jayden?' vroeg ik. 'Nee, ik ben godverdomme Jayden niet. Waarom negeer je me? Waaraan heb ik dit verdient?' Stokstijf bleef ik staan met de hoorn tegen me oor. 'Nou? Krijg ik nog antwoord. Waag het ni..' ik luisterde niet verder en legde de hoorn neer.


de volgende ochtend..
Het was 8 uur 's ochtends en ik was al wakker. Ik liep naar beneden met dikke wallen onder me ogen. 'Oh god,' met grote ogen keek naar het raam die onder de eieren zaten. Ik liep naar buiten en het stonk vreselijk. Dit kon zo niet langer door gaan. Ik moest me ouders hierbij betrekken. Ik liep naar binnen, pakte de brief die op de deurmat lag en daarna, daarna barste ik in huilen uit. Ik zag het niet meer zitten. Het moest stoppen, nu meteen. Automatisch opende ik de brief en dit keer zat er meer tekst bij.

''Ik doe dit niet, omdat ik je haat. Ik doe dit om te laten zien wie hier de baas is. Jíj bent de gene die hier alles erger moeten maken, omdat je niet naar me wilt luisteren. Vieze trut. Ik wil dat je opneemt als ik je bel en je hangt pas op als ik dat zeg. Is dat dan zo moeilijk om te begrijpen?

PS: nog 3 dagen
ik verlang naar je''

Reacties (11)

 • naomipiano

  Aaaah wat eng!
  Ik neem snel een abo en geef je een kudo!
  An verder!
  Ps drop niet altijd een reactie maar ik zou er af en toe eentje achterlaten

  9 jaar geleden
 • Gratefully

  omg omg omg omg!
  dit is echt zooo erg voor haar!
  ik heb echt medelijden met haar!
  wat een weirdo is die stalker!
  ik wil weten wie het is!
  aaaaaaaaah verder jij!!!


  xxxx

  9 jaar geleden
 • Pilea

  Omg! Snel verder!!!!

  9 jaar geleden
 • Flower706

  echt ik wil dat je verder gaat ik vind t spannendxD
  WIl je pliiieeeez verder gaan? Al is dat aalleen voor de mensen die een kudo hebbben gegeven?:P

  9 jaar geleden
 • URjewel

  ik denk dat t Laurens is.. ze moet nu wel naar zijn verjaardag toe over 3 dagen, alleen.. waarom herkent ze zijn stem dan niet. Hmmm.. ben benieuwd.. snel verder!
  x (+ kudos)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen