Hallo mogelijk nieuwe lezers van 'Het lot'

Misschien heeft de proloog jullie nieuwsgierigheid gewekt en zijn jullie daarom bereid verder te gaan lezen? Ik schrijf deze mededeling hier op 3 september 2012, terwijl dit verhaal in juli 2010 gestart is, omdat ik voordat jullie een beslissing nemen, toch iets wil zeggen.
Is dit verhaal de moeite om het in te halen?
Op dit moment zit ik met de afgedrukte versie van dit verhaal voor me en ben ik alles aan het herlezen en eventuele fouten aan het aanduiden. Ik moet zeggen dat de eerste drie hoofdstukken nogal fanfictionachtig zijn. Het klinkt misschien moeilijk om te begrijpen wat ik daarmee precies bedoel, maar het evolueert later in het verhaal, net zoals mijn schrijfstijl en woordkeuze die nog beter wordt. We zijn ondertussen ook al twee jaar verder.
Ik bedoel alleen maar dat de eerste delen misschien te sterk vasthouden aan dé Bill en Tom Kaulitz en hun imago van toen. Mijn fangirlen was toen nog teveel onderhuids aanwezig. Maar ik kan wel zeggen dat het verhaal verder evolueert en een diepgang krijgt en een thema bespreekt dat hier niet zo vaak aan bod komt. Ik beloof een niet-standaard fanfiction.
De eerste delen zijn zeker niet saai! Alleen als ik ze nu herlees met mijn meer volwassenheid en kritische ingesteldheid, dan zou ik veel willen veranderen. Ik heb sowieso ook al plannen om dit verhaal te herschrijven als het af is, want ik wil dit verhaal uitgeven op een manier. Daar zal je in een van de latere deeltjes wel nog iets over tegenkomen - als je het waagt je doorheen deze delen te spartelen.

Reacties (7)

 • TomxMydrug

  Ik heb geduld;;:D

  want ik moet het zelf ook nog doen..

  8 jaar geleden
 • ZeroGravity

  ik snap het wel
  gefeliciteerd
  en ik w8 nog wel ff
  maar... ik moet nu gaan
  xx

  8 jaar geleden
 • xtomxloveex

  gefeliciteeeeeeerd :3

  8 jaar geleden
 • rstt

  gefeliciteeerd met je theorie behalen,
  oja en als je verhaal weer online staat, ga ik hem lezen:D.
  nieuwe abbo!

  8 jaar geleden
 • Inviolable

  Super!
  Gefeliciteeerd <3!

  En ik zal me er niet aan storen hoor (; -aan de vele mails- Iedereen moet dat nu alles opnieuw online zetten dusja, is niets aan te doen xd.

  xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen