Foto bij Sterre Lichtvoet ontmoet Draco Malfidus

Sterre is een 1ste jaars tovenaars leerling, En ze gaat voor het eerst naar Zweinstein toe. Ze heeft van haar ouders al heel veel over Zweinstein gehoord en ze is super nieuwschierig en ze heeft er super veel zin in om er naar toe te gaan.

Alles is in gepakt en Sterre is op weg naar het station.
Aan gekomen op het station rent Sterre met haar ouders door een muur heen waar door ze bij de Zweinsteinexpres aan komen. Ze wil zo snel mogelijk in stapen maar voor dat ze kan instappen krijg ze van haar moeder nog een kettig ze verteld er bij dat zij die heeft gekregen van haar moeder toen zij voor het eerst naar Zweinstein toe ging. Sterre stapt de trein in en gaat ergens zitten waar het leeg is. Dan komt er een blonde jongen naar binnen lopen met 2 andere jongens achter hem aan en hij kijkt Sterre onderzoekend aan en gaat tegenover haar zitten. 'Zeg hoe heet jij eigelijk' vraagt de jongen, 'Ik heet Sterre Lichtvoet en hoe heet jij?'Zegt Sterre. 'Ik heet Draco Malfidus' zegt hij en hij kijkt er heel trots bij. 'Je bent toch geen modderbloedje?' vraagt Draco. Sterre kijkt hem een beetje raar aan en zegt dan nee natuurlijk niet mijn ouders zijn allebei volbloeds tovenaars. Draco knikt goed keuren en hij begind over modderbloedjes en de Wemels, Als hij over de Wemels begind komt Harry net voor bij lopen en Ron loopt naast hem en Draco wijst meteen naar Ron en zegt dat is nou een Wemel rood haar en een schande voor de tovenaarij. Sterre kijkt hem een beetje raar aan en dan zegt hij het zijn allemaal volbloedtovenaars maar ze hebben bijna niks om uit te geven, Maar ja gelukkig heb ik daar geen last van. Dan begind hij over de afdelingen die je op Zweinstein hebt maar dat weet Sterre al en ze hoop net als hem dat je in Zwadderich terecht komt omdat allebei hun ouders daar ook hebben gezetten. Sterre en Draco praten en praten tot dat de trein stopt en iedereen uit stapt, Vol bewondering kijkt iedereen naar het het kasteel die aan de andere kant van het water ligt, Sterre wil een stap verder zetten maar iemand pakt haar arm beet, en zo kijkt om en ziet dat het Draco is. 'Als je nog een stap had gezet was je in het water gevallen' zegt hij, Nu ziet Sterre het zelf ook en ze bedankt hem ze wordt een beetje rood want hij houd nog steeds haar arm vast. Ze bekijkt hem is goed want daar heb ze nu toch de tijd voor en ze denkt bij zichzelf hij is eigelijk best wel knap.

Aan gekomen op het kasteel wordt iedereen ingedeeld en Draco en Sterre zitten in Zwadderich, Als iedereen heeft gegeten gaat iedereen met de klasse oudste naar de leeringen kamer waar iedereen zijn spullen uit pakt en de rest van de avond door brengt Iedereen heeft wel een vriend of vriendin om me te praten alleen Sterre niet ze kent helemaal niemand en dat komt omdat ze nooit zo vaak naar buiten ging thuis dus zit ze maar wat te lezen aan een klein tafeltje, Dan komt Draco naar haar toe lopen en vraagt haar of ze misschien bij hem en zijn vrienden wil komen zitten omdat ze hier nu zo alleen zit, Sterre kijkt op van haar boek en zegt ja ik kom er zo aan, Hij knikt en loopt terug naar Korzel en Kwast. Sterre wil op staan maar dan komt er een meisje naar haar toe lopen en zegt dat ze Patty Park heet en dat Sterre uit de buurt van Malfidus moet blijven, Sterre kijkt haar een beetje raar aan en zegt dat beslis ik zelf wel met wie ik om gaat, Sterre loopt weg en ze wordt met een bozen blik na gekeken.

Reacties (1)

  • PR0UD0FY0Ux

    Verdeer <3 je schrijft heel tof... Alleen vind ik het niet fijn dat het in de jij vorm is, dan krijg ik het gevoel dat ik verplicht ben het te doen ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen