"Ja, ik heb jongens problemen. Ze irriteren me dood en maken het wel heel moeilijk voor me om te kiezen".
"Laat me raden, die twee jongens zijn Nick en Will".
"Dus je wist het al?"

"Ja ik wist het al, het is best wel opvallend. je ziet meteen dat julie elkaar leuk vinden, dat ziet zelfs een blinde. Ik wist meteen al dat je Will leuk vind en hij jou, maar later vond je Nick ook leuk. Ik weet dat hij je leuk vindt en jij hem. Jullie hebben elkaar dan ook wel 2 keer gezoend. Hij leest constant je gedachtes om te weten wat je denkt. Hij heeft het me zelf verteld, want hij wil weten of je hem leuk vind. Toen hij wist dat jij hem leuk vond, ging hij er helemaal voor. Hij is helemaal gek op je, hij is misschien wel verliefd op je. Will is verliefd op je, hij vind je heel leuk. Je moet kiezen, voordat ze elkaar vermoorden".
"Ik weet dat ik moet kiezen, maar het is zo moeilijk. Ik vind ze allbei heel leuk. Ik heb tot nu toe geen tijd met ze apart gehad, want ze zijn er allebei steeds. Ik zou het beste met ze op een date kunnen gaan. Ik denk dat naar de film gaan het leukste is of dansen. Ik kan denk ik het beste met will naar de film gaan en met Nick dansen. Wat vind jij"
"Ik denk dat dat het beste is, je moet het doen".
"Ik ga ze nu meteen opzoeken en ze op een dat vragen. Ik ga eerst met will naar de bios en de volgende dag met Nick dansen".
Ik sta op en ren naar de jongens afdeling, op zoek naar de jongens. Ik zie alle jongens raar naar me kijken. Ik klop op de deur en hoor na wat gerommel de deur opengaan. Er staat een meisje met lang bruin haar, die me raar aankijkt. "heey, wat doe jij hier", vraagt ze aan mij.
"Ik kom hier voor Will en Nick, ik moet iets aan ze vragen".
"ooh, de jongens zijn er even niet. Ze hebben nu training. Ze spelen met die magische bal, hij vergroot je krachten".
"Bedankt, ik ga ze zoeken".
Ik ren naar buiten en zie de jongens al in de verte oefenen. Het ziet er heel gaaf uit en soms gaat de bal sneller of wordt hij deels vlammend. Het ziet en zo leuk uit, ik wil het wel eens uitproberen. Ik weet nog steeds niet, wat mijn gave precies is. Ik stop bij het veld en de jongens stoppen met het spel en kijken allemaal naar me. Ik voel me heel ongemakkelijk en bekeken. "Zou ik misschien mee mogen doen"
"Jij meedoen, je bent een meisje".
"Dus wij mogen alleen maar mooi zijn en niet mee doen met jullie spelletjes".
"Hahaha, ze heeft gelijk", lacht Nick.
"Je mag wel meedoen, maar je weet toch neit wat je gave is. Is dat dan niet een beetje gevaarlijk. Straks gaat die bal zweven of licht geven of iets ergs".
Ik schud boos mijn hoofd en ga lekker op het veld staan. Ik hoop dat als er iets ergs gebeurd, dat het hem raakt. Ik ga ergens achterin sta en kijk hoe het spel gaat. De jongens zijn druk bezig en velen gaan af. Op het einde is er nog maar een jongen aan mijn kant. Aan de andere kant staan Will, Nick en die klojo. De jongen aan mijn kant gaat af en ik sta er alleen voor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen