Die klojo pakt de bal en die vliegt in de fik, hoe the fuck moet ik dat ontwijken. De bal komt steeds dichterbij en ik sta klaar om hem op te vangen. De bal stopt vlak voor mijn neus en blijft in de lucht hangen. Die klojo kijkt verbaasd en staat maar dom te staren. Die heeft duidelijk weinig hersencellen. Ik concentreer me op die klojo en zie de bal rood worden. Hij vat vlam en word van steen, dat is gaaf. Ik kijk naar de bal en zoals ik wil vliegt hij op zichzelf heel snel naar die klojo. De jongen schrikt en rent bang weg. De bal vliegt achter hem aan en ik lach erom. Die gast heeft een grote bek, maar nu gilt hij als een meisje. De bal raakt hem uiteindelijk en hij gilt het uit van de pijn. De bal komt terug naar mij en ik kijk ernaar, meteen valt het op de grond. Iedereen kijkt me bang aan en ik voel me blij, ik heb die klojo lekker een lesje geleerd. Will en Nick kijken bang naar me, maar komen naar me toe. "Hoe deed je dat"
"Ik weet het niet, ik was gewoon zo boos op die klojo en toen gebeurde het. Ik denk dat het reageert op mijn emoties".
"Mazzelpik, dat ding deed de eerst keer bij mij helemaal niks", zegt Nick.
"Je bent echt een bofkont, maar bij jou is het gewoon geluk".
"ja ik ben nou eenmaal gewoon geweldig", zeg ik overdreven.
"Wow capsones, maar jij bent het wel. Allen bij jou klopt het, je bent echt geweldig".
Ik grijns ondeugend naar Nick en Will kijkt jaloers. "Ik ben hier gekomen om jullie iets te vragen".
"Vraag maar raak", zeggen ze tegelijk.
"Aangezien jullie beide mij leuk vinden, heb ik besloten te kiezen. Ik ga met jullie op een date en kies daarna degene, met wie ik de leukste date had. Ik ga vanavond met Will naar de film en morgen avond met Nick dansen, is dat goed"
"Ja, dat is geweldig. Ik ga met jou dansen, dat vind ik wel heel leuk. Lekker schuren met je", zegt Nick met een grijns van hier tot tokio.
"Ik wil wel naar een film gaan, ik maak me klaar en zie je om 8 uur bij, bij de hekken", zegt Will.
Hij rent weg en ik zie Nick nar me grijnzen, hij wil iets proberen. Lang hoef ik niet te wachten, want hij zoent me. Hij doet zijn arm om mijn middel en drukt me tegen zich aan. Hij zoent wild en bijt in mijn onderlip. Ik doe mijn mond open en zijn tong glijd naar binnen. De tongzoen is vurig en gepassioneerd. Nick duwt me naar achter, tegen de boom aan. Ik stop met zoenen en kijk op mijn horloge. Ik zie dat het al 5 voor 8 is, straks ben ik te laat. "Nick ik moet op mijn date met Will, morgenavond gaan wij dansen. Ik zie je morgen wel weer", zeg ik en kus hem snel.
Ik ren naar de hekken toe en zie Will er al staan, in een mooie outfit.

Reacties (2)

 • xPascalll

  Verderr! <3
  kudo gegeven(flower)

  9 jaar geleden
 • Creater

  Leuk!! Wanneer ga je verder??
  Oeps bijna vergeten snel kudo geven!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen