Hi! Deze is misschien een beetje te kort, omdat ik eigenlijk vol inspiratie zit en ik zou die graag willen verdelen in stukjes. Anders zouden jullie wel eens verwart kunnen raken.


pov yarina
'ik denk dat ze weg zijn' zei ik met een opgeluchte stem. 'waar moeten we nu naartoe? we zijn hier in het midden van het bos zonder eten. Ons huis is hier kilometers vandaan' zei Sara in paniek. ' Sara er zit niks anders op dan een kamp te moeten bouwen, want het gaat zo regenen' . 'Of..' . 'Of wat sara?' . 'Of we schuilen ons in dat jagershuisje daar, dan gaan we morgen wel zien wat we gaan doen'. Jullie liepen naar het huisje toe en deden de deur open. Opgelucht keken jullie rond, want jullie hadden gedacht dat er een lijk zou liggen. Gelukkig was er ook een soort van bed. Jullie waren doodop en vielen dan ook direkt in slaap

pov tom
ondertussen bij tom en bill thuis
'Hoe kunnen wij ze nou zo snel kwijt raken' zei Bill. 'Misschien heeft iemand hier een zakmes in zijn auto laten liggen en zijn ze daarom ontsnapt?' zei ik bot. 'we moeten ze vinden, anders zijn wij de klos' riep Bill terug. 'we zoeken morgen wel, ik bel ondertussen James. Hij zal wel een paar mannen kunnen vinden om mee te helpen zoeken' zei ik. 'Tom ik zou niet weten wat ik zonder jou moest doen, ik ben trots op je' zei Bill.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here