Pov yarina
Daar zat ik dan. Tom was net langs gekomen met onze dagelijkse kost. "JESUS ik heb honger" dacht ik in mezelf. Waarom zijn we nu weer in hongerstaking? Ik sneufde de geur op die net langs kwam. 'Sara, Sara ik ruik pizza!' Zei ik met een verlangende blik. Ik zag Sara ook snuiven en zag aan haar gezicht dat ze best ook trek had.

Tom pov
We zaten in onze zetel onze pizza op te eten tot we plots geen honger niet meer hadden. 'Zeg wat doen we met dat laatst stuk?' vroeg Bill aan mij. 'Ik weet het niet, zelf krijg ik het ook niet meer op' zei ik. Toen ik plots een idee kreeg. 'zeg wat dacht je dat we dat laatste stuk aan die meisjes hier beneden geven?' zei ik. Bill keek me aan met zijn dat-meen-je-niet blik. Ik keek hem aan met mijn ik-meen-het-wel blik. Ik nam het laatste stuk en ging naar de kelder, daar trof ik 2 uitgehongerde meisjes aan die waarschijnlijk wel trek hebben in een lekkere snack!

Pov Sara
Ik rook de geur van lekkere pizza door de oude kelder dwalen. Ik zag dat yarina het ook rook. Ik zag aan haar gezicht dat ze best wel trek had en eerlijk ik best ook, maar ik hou me sterk. Ik zal en blijf in hongerstaking. Ik hoorde de deur van de kelder open gaan en daar zag ik hem met een stuk pizza in zijn hand. Wilt hij ons echt kl*te ofwa? Yarina keek met verlangen naar het stuk pizza. En ik wist wat Tom hiermee van plan was.

Pov Tom
Ik zag Yarina en Sara kijken naar het stuk pizza. 'Wie heeft er zin in pizza?' zei ik met een gemene stem. Ik zag dat Sara weg keek van mij, waarschijnlijk om niet naar het stuk pizza te kijken, want dan zou ze veel meer honger krijgen. Terwijl Yarina met grote ogen naar het stuk keek. 'wij hebben geen trek' zei Sara. 'Ik zie aan jullie gezichten dat jullie wel trek hebben' zei ik met vol overtuiging. Sara keek naar Yarina die overgens naar het stuk pizza keek. 'geef haar het stuk maar' zei Sara. 'Je bent wel sterk he Sara?' zei ik. 'Het moet wel, want ik wil hier zo snel mogelijk weg' zei Sara. Ik kreeg plots een idee. Als ze dan toch zo erg meezit met haar vriendin dan moet ze toch alles over hebben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here