sorry voor het korte en saaie stukje maar voel me niet zo lekker en ben echt mega moe! van t weekend komt er nog wel een hfsje hoor ^^ thanks voor jullie reactieees <3 love u guys(H)

Net toen ik me voor de zoveelste keer wou omdraaien kwam Leah aanlopen. Ik liep grijnzend op haar af 'He Lucy,' begroette ze me. 'Hoi! Zou jij me misschien willen uitleggen hoe ik naar het strand loop?' vroeg ik vrolijk.'Daar wou ik ook net heen gaan dus je kan met me meelopen,' lachtte ze. Ik knikte en keek toe hoe ze naar de jongens toe liep, ze wat vertelde en met een grijns weer terug kwam. Ze pakte mijn arm vast en trok me mee richting het strand -denk ik-. En ja hoor na ongeveer vijf minuten lopen kwam de zee in zicht en liet Leah mijn arm los. Ik keek mijn ogen uit terwijl we door het koele zand liepen. Ik had mijn teenslipper uit gedaan en hield ze nu in mijn hand. 'Zullen we hier onze handoeken neerleggen?' vroeg Leah na een tijdje. Ik knikte en haalde mijn handoek uit mijn tas. Ik plofte neer op mijn handoek en keek naar een paar jongens die op een van de kliffen stonden. Toen er opeens een naar beneden dook hield ik mijn adem in, gelukkig kwam hij na een paar seconden weer boven. De andere jongens volgde om de beurt en eigenlijk kwamen ze me wel bekend voor..

___________________________________________________________________
Leave a comment if you want(flower)

Reacties (9)

 • JckSparrow

  Ik ga liever flatduiken oehh
  (ervaring ;D)

  8 jaar geleden
 • Octopussy

  super !
  snel verder !
  x. <3

  8 jaar geleden
 • DarkPanda

  awsome!! snel verderr_O_

  8 jaar geleden
 • Amirah

  hahah, dat staat echt boven aan mijn 'to do' list! klifduiken! haha daaronder staat bungeejumpen en daaronder staat ... weet ik niet, moet ik nog verzinnenxD

  8 jaar geleden
 • xoxPrisxox

  jeeah kliffduiken !
  lijkt me trouwens best stoer om een keer te doen!
  snel verder(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen