pov Yarina
'Tom?' zei ik vragend. 'Ja shhht.' zei hij. Ik keek hem aan maar zei niks meer. Ik hoorde Bill schreeuwen en hoorde overal voetstappen. Tom zette zijn vinger op zijn mond om te gebaren dat ik stil moest zijn en trok me mee langs de muur. Ik liep met hem mee tot we ineens aan een deur kwamen. Zachtjes deed Tom de deur open en we liepen naar binnen. Tom sloot de deur achter zich en we liepen de trappen af. 'Dit is de kelder.' zei hij. 'Weet jij een uitweg?' vroeg ik terwijl hij wat rondkeek. 'Ja ik ben hier al geweest.' zei hij en toen duwde hij een kast opzij. 'Hebbes!' grijnsde hij en hij deed de luchtkoker open. 'Dames eerst.' zei hij en hij gebaarde dat ik erin moest kruipen. Ik klom eraan in en kroop verder. 'Hoe ben je aan Bill kunnen ontsnappen?' vroeg ik nieuwsgierig. 'Ik ben gewoon sterker dan hem.' grijnsde Tom en we kropen verder. 'Waar komen we uit?' vroeg ik. 'Geen idee.' zei Tom. Ik stopte met kruipen en keek hem aan. 'Je weet het niet?' vroeg ik geïrriteerd. 'Ja denk je dat ik hier al ooit in gekropen heb?' zei hij. 'Wie weet waar we uitkomen!' zei ik. 'Had jij een andere uitweg dan?' zei hij. Ik keek hem aan en draaide me terug om om verder te kruipen.

pov Sara
'Dus jij bent David.' zei ik. 'Ja, aangenaam kennis maken, Yarina heeft veel over je verteld.' antwoordde hij. Ik bloosde. 'Hoe ben jij hier geraakt?' vroeg ik. 'Geen idee, ik kwam uit een café gewandeld toen ik ineens een slag op mijn hoofd kreeg.' zei hij. 'Weet je, je komt me bekend voor.' zei ik terwijl ik zijn gezicht inspecteerde. 'Dat kan wel, ik zit in een band die wel een beetje beroemd is.' zei hij. 'Cool, welke?' vroeg ik nieuwsgierig. 'The downtown fiction.' antwoordde hij. 'Heb ik wel eens van gehoord denk ik.' zei ik en ik kroop verder. Na een tijdje zag ik licht schijnen. Ik kroop erop af en keek door het rooster naar beneden. 'Hoezo ze zijn nergens te bespeuren?' zei Bill kwaad tegen 2 jongens. 'We hebben het hele huis doorzocht, ze zijn nergens te vinden.' zei de ene jongen. 'VERDOMME!' riep Bill kwaad en hij stampte tegen een deur. 'Als ze hier ontsnappen is dat het einde van iedereen!' zei hij kwaad. De jongens keken hem aan maar zeiden niks. 'Waar wachten jullie op? Ga verder zoeken!' gebiedde Bill en de jongens liepen de kamer uit. Bill was helemaal gek aan het worden. 'Als ik die slet van een Sara in mijn handen krijg, ze gaat er niet goed van zijn!' riep hij en hij ging op een stoel zitten. Even kreeg ik het warm en ik durfde niet meer bewegen omdat ik bang was dat hij me zou horen. David legde zijn hand op mijn schouder.'Het komt wel goed.' fluisterde hij en ik knikte. Ik kroop terug verder door de ventilatieschacht.

pov Bill
Godverdomme, dat wijf zit me altijd tegen! Nog nooit heeft iemand uit mijn klauwen kunnen ontsnappen en zij doet het al voor de derde keer. Maar dit zal ook wel de laatste keer zijn! Volgende keer zal ze willen dat ze nooit geboren was, dat ze dood was. Ik ga haar laten lijden zoals nog nooit iemand heeft geleden. Ik lachte bij de gedachten wat ik met haar zou doen als ik haar terug zou hebben en besloot om ze zelf ook maar eens te gaan zoeken.

Reacties (4)

 • Inviolable

  Omg ze moeten ontsnappen! Bill mag haar niet vinden :o

  snel verder :3
  xxx

  9 jaar geleden
 • SiennaOne

  Ooh spannend!!
  Snel verder!!:p

  9 jaar geleden
 • XxrrawrxX

  supper spannend
  snel verder(baby)

  9 jaar geleden
 • Noorhelm

  snel verder!
  echt leuk geschreven!
  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here