Foto bij [4.2] She doesn't loves me for who I am.

'Oke, ik vertrouw je..' Alweer geeft hij mij een knuffel en drukt mij dicht tegen hem aan. Er loopt nog 1 verdwaalde traan over mijn wang en Nick veegt hem snel weg. 'Waar was deze traan voor?' Vraagt hij lief. 'Ik ben opgelucht..' Een beetje beschaamd kijk ik naar de grond. De traan was niet omdat ik opgelucht ben hierover, maar omdat Kellan me heeft gezoent en ik hem niet tegen hield. En dat Nick me nu vertrouwt dat er niks is gebeurt, maakt het nog erger om te vertellen.

Dank jullie allemaal voor jullie reacties(A) Maggie klinkt eigenlijk best wel als een slet, maar dat is ze helemaal niet! Ze raakte gewoon in paniek(A)
Oke, haat aan AK! Ze moeten gewoon zorgen dat we een uurtje op school iets voor onszelf mogen doen, dan weet ik al wat ik ga doen;)
Slecht deel, I know;)

Nick's pov.


Languit lig ik op de bank naar de tv te kijken. Ik voel me al een stuk beter dan vanochtend en zit zo zeer met een glimlach naar Sesamstraat te kijken. Als net Bert weer wil zeuren op Ernie, komt Joe binnen gelopen. 'Hey bro.' Gelijk hoor ik aan zijn stem dat er wat fout is. Snel zet ik het geluid van de tv zachter. 'Wat is er aan de hand, Joe?' 'Ik weet het niet.. Ik heb wat problemen met Julia..' Verdrietig kijkt hij naar de grond. Verbaast kijk ik hem aan, normaal heeft hij nooit problemen in de liefde en loopt hij rond met een brede glimlach. 'Wat is er met Julia?' 'Ik weet het niet.. Ze lijkt zo.. Zo nep, weet je. Ik ben echt tot over mijn oren verlieft op haar, maar ik zie niet hetzelfde in haar ogen.. En ik voel me echt zo..' Hij kijkt even om zich heen en fluistert dan 'Kut.. En elke keer als we over straat lopen en de paparazzi eraan komt, dan gaat ze juist extra om mijn nek hangen enz. Volgens mij is ze alleen maar met mij omdat ik beroemd ben.. She doesn't loves me for who I am..' Joe legt zijn hoofd in zijn handen en zucht diep. 'Ik weet echt niet wat ik moet doen, bro!' 'Waarom vraag je het niet gewoon?' 'Heb ik al gedaan en het enige wat ik terug krijg is: "Natuurlijk hou ik van je, schat! Dat je beroemd bent, is alleen maar een extraatje!"' Joe doet een extra hoge stem en ik kan het niet laten om te lachen. 'Waarom nodig je haar niet even hier uit? Dan voel ik haar wel aan de tand..' 'Hey, ja! Dat is een best wel goed idee!' Snel pakt Joe zijn mobiel uit zijn zak en begint snel te sms'en. Ping, ping! Al snel krijgt hij een sms terug. 'Ze komt morgen. Na het shoppen met haar vriendinnen.' Even rilt hij en dan begint hij te lachen. 'Thanks bro! Zullen we wat gaan jammen?' 'Ja, ik heb een nieuw liedje af..' Een beetje rood kijk ik naar de grond. 'Laat me raden, het gaan over een meisje met donker haar en grijze ogen?' Hard begin ik te lachen en kijk dan geschokt. 'Hoe weet jij dat ik wat heb met de MacDonalds vrouw?' Joe begint keihard te lachen en valt bijna van de bank af. 'Zo grappig is het ook weer niet!' 'Weet ik, maar ik ben gewoon hyyyyper! Kom! Naar beneden!' Joe begint te rennen en ik blijf verder gaan met lachen. Het is een vaage jongen. Maar ik mag hem wel.

Everything will be okay in the end.
And if it's not okay, it's not the end.


'De liefde doet je goed, Nick!' Verlegen lach ik. 'Eh.. Dank je?' De platenproducer grijnst zijn gouden tanden bloot. 'Het is een mooie ballad voor jullie volgende albumpje.' 'Echt?' 'Jep, bro!' Joe geeft me een box en Kevin een high five. 'Maar dan moeten jullie natuurlijk wel weer op tour.' 'Fine by me!' 'Jep!' 'Wanneer gaan we?' 'Woensdag.' Zegt de producer droog. 'Jullie hebben een week een tour in Engeland, Nederland en België.' 'Wat?! Overmorgen?'

Reacties (4)

 • Zomerr

  Arme joe arme maggie!! aangezien nick weggaat

  Snel veder(flower)

  9 jaar geleden
 • Strawberrier

  haha, ik heb gelukkig geen ak meer:D
  ik haat dat vak echt...
  snel verder <3
  xx.

  9 jaar geleden
 • coolejulia

  Jaaaa beetje mijn mening over Who I Am gebruiken die k vandaag vertelde bij wiskunde he:(
  en dan ook nog is zorgen dat Joe me niet meer mag! Lekkere vriendin ben jij:((omg Joe verdrietig aan t begin, hyper aan t eind -> so me:$)

  En btw
  VIDEO GIRL ROCKS MY WORLD!!!<3

  9 jaar geleden
 • Salute

  Arme Joe :-(
  Snel verder! <333

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here