Foto bij 75. Linh

Selena Gomez als vampier

Speciaal voor LinhCullen

Willen jullie dit lezen??
Time heals everything (JonasBrothers)

Linh pov.
Auw
Half strompelend liep ik door het bos, die laatste aanval had me helemaal uitgeput. Mijn arm lag in een onnatuurlijke hoek, volgens mij was een deel van mijn arm los. Ik hinkte, ik was gebeten in mijn enkel, het brandde.
Blijven lopen Linh, dacht ik streng tegen mezelf.
Ik had nooit gedacht dat een vampier zoveel pijn kon hebben, ik dacht dat ik dat net als mijn menselijkheid achter me gelaten had.
Ik rook de geur van vampiers in de buurt, ik moest net de grens van Cananda naar de VS overgestoken zijn. Als deze vampiers niet aan mijn kant stonden, kon ik het wel vergeten, ik was te zwak om nog een keer te overleven. De kans dat andere vampiers, vampiers die ik nog niet kende, me niet zouden vermoorden, was miniem. Toch nam ik het risico, ik ging anders toch sterven, of verhongeren, als dat al mogelijk was.
Een groot huis rees van tussen de bomen op, het was wit en helder, op deze open plek scheen de zon, er glinsterde wat. De vampies, mijn enige kans.
Ik viel op de grond, opstaan kon ik niet meer, ik was gewoon te zwak. Ik bleef rustig liggen, ik had er vrede mee genomen.

Ryan pov
Er schitterde iets buiten, wat was dat? Ik liep ernaartoe, Freya volgde me in paniek.

Freya pov
What the hell was Ryan aan het doen? Hij mocht niet jagen, waarom zei hij niets? Ik volgde hem in paniek.
Hij stopte brusk en bukte, ik keek net als hij naar beneden. Er lag een meisje, ze zag er vreselijk uit, gebroken.
'Carlisle, noodgevalè' schreeuwde ik.
Ryan bleef haar maar aankijken, zonder last te hebben van de geur. De Geur, ze bloedde niet, was ze... wow, nu werd het pas echt vaag.
Eerst Edward tweelingbroer en nu een gewond vampiermeisje dat nock-out is, ik wist niet eens dat dat mogelijk was.
Carlisle kwam aangerend en bekeek haar vlug, waarna Ryan haar optilde en naar binnen bracht, de hele tijd praatten ze tegen elkaar. Ik luisterde niet, ik was als verdoofd, in een luchtbel - aanwezig maar afgesloten.Reacties????

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen