Foto bij [5.2] Goodmorning!

You, are, the only exception

And I'm on my way to believing
Oh, And I'm on my way to believing

Gespannen kijk ik Nick aan, die een brede grijns op zijn gezicht heeft. 'Meen je dit nou?' 'Ja..' Verlegen kijk ik naar de grond. 'Kom hier..' Nick staat op en drukt zijn lippen op de mijne. Even vergeet ik de wereld en droom weg.


Ah... Ik heb opeens heeel veel inspi voor romatiek omdat dit schrijvertje ook langzaam verliefd wordt:$ Al is het wel onbereikbare liefde (jongen die 2 klassen boven me zit..:$)
Oja mensies, relax! Maggie en Nick zijn niet verder gegaan dan zoenen;)Ik heb btw een nieuw verhaal:D Het heet.. You are the only exception:D Paul van the wolfpack komt erin voor *wenkwenk*

Nick's pov.


'Hoi..' 'Hey..' Zachtjes druk ik mijn lippen op haar voorhoofd. 'Lekker geslapen?' 'Ja, best wel. Maar de bank lag toch beter..' Plagend steekt Maggie haar tong uit. 'Zullen we naar beneden gaan? Ik heb best wel zin in een ontbijt..' Maggie staat op en pakt haar ochtendjas van een stoel af. 'Is goed.' Snel sta ik op en trek een broek aan. Om nou in je onderbroek en shirt in het huis rond te lopen, vindt ik een beetje raar. Als ik klaar ben met aankleden, loop ik achter Maggie aan naar de keuken. 'Wat wil je?' 'Ehh.. Wat heb je?' 'Muesli, cornflakes, brood, crackers..' 'Brood graag.' Als we eindelijk ons ontbijt hebben gemaakt, gaan we tegenover elkaar zitten aan de keukentafel. 'Zo..' 'Zo..' 'Hoe was Europa?' 'Het was echt heel leuk en heel gezellig, behalve dan dat jij er niet was..' Een beetje beschaamd kijk ik naar mijn broodje. 'Ik miste je ook heel erg.. Maar gelukkig ben je er nu weer.. Wat zullen we vandaag gaan doen?' Opeens kijkt Maggie weer een stuk blijer. 'Ik weet het eigenlijk nog niet.. Naar de film?' 'Ja, klinkt goed.. En we moeten nog steeds lunchen bij the Blue..' Een beetje beschaamd kijkt Maggie naar haar ontbijt, denkend aan wat ze die middag had gedaan. 'Vanmiddag dus naar de film?' 'Welke?' 'Horror?' 'Oke. Maar ik wil me nog wel even opfrissen, dus zometeen schop ik je naar je eigen huis.. En met zometeen bedoel ik als je je broodje op heb.' Alweer steekt ze haar tong uit. 'Dan doe ik er wel extra langzaam over..' 'Het is 1 broodje, hoe langzaam kan je erover doen?' 'Minstens tot vanavond.' 'Zo langzaam ga jij het niet eten, daar zorg ik wel voor.' Langzaam loopt ze mijn kant op en gaat op de stoel naast me zitten. 'Nick..' Ze begint extra lief te praten en trekt een pruillipje. 'Wil je alsjeblieeft je brood snel opeten?' Ze leunt naar voren en begint krulletjes in mijn haar te draaien. 'Maggie..' Begin ik. 'Alsjeblieeft? Dan zijn we zometeen nog langer bij elkaar..' Zogenaamd boos eet ik mijn broodje snel op. 'Thanks, Nick.' Als beloning geeft ze me een zoen op mijn wang en loopt dan weer terug naar de keuken. 'En nu eruit..' Maggie doet de achterdeur open en duwt me eruit. 'Tot zometeen..' Zegt ze zacht. Ze loopt langzaam naar me toe en zoent me voorzichtig.

Reacties (2)

 • Safety

  Ik ben verliefd op dezelfde jongen waarop een vriendin van me is, ook zoiets hopeloos;)
  P.S. Geweldig verhaal!

  9 jaar geleden
 • coolejulia

  babyface<3
  slecht dat we langzaam verliefd worden op dezelfde jongen D: zolang we geen ruzie gaan maken vind ik het best?XD
  en wat betreft het verhaal;
  alle stukken zonder Joe zijn leuk, maar niet geweldig:(

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here