Foto bij [7.4] How can I get her back?

'Mag, we zijn er.' Rustig stap ik uit en loop naar de ingang. Kellan loopt naast me en roept naar een van de uitsmijters. Terwijl hij aan het onderhandelen is om te zorgen dat we binnen komen, kijk ik rond. Opeens zie ik in de rij iemand die wel erg veel op Kevin, de broer van Nick, lijkt. Hij lijkt mij ook te zien en schrikt. Ik kijk nog een keer, en zie hem dan niet meer. Mijn schouders ophalend loop ik naar Kellan die me aan het wenken is. Zo te zien kan de avond beginnen.
Hey mensies!!! Sorry voor het een tijdje niet activeren van een hoofdstuk, maar ik was bezig met het andere verhaal en ik moest bedenken wat er hierin zou gebeuren en dan ook nog te veel schoolwerk+mijn verjaardag gister;) Maar nu is het vakantie!!! Hopelijk kan ik nog wat schrijven voor jullie;)

Love&Rockets

Nick's pov.


'Kevin, is dit nu echt wel een goed idee?'
'Je wil toch Maggie terug? Nou hier is ze, en je kan dan gewoon met haar praten, dan weet je wat er aan de hand is.'
'Maar...'
'Kijk! Daar is ze!' Kevin wijst naar een meisje die een grote zwarte auto uit stapt. Ze veegt net een traan weg en trekt haar strapless zwarte jurk even goed. Met lange passen loopt ze naar een brede, donkerblonde jongen die voor haar loopt. Terwijl de brede jongen aan het praten is met de uitsmijter, kijkt Maggie om zich heen en ziet Kevin. 'Kut!' Kevin draait zich snel om. 'Volgens mij heeft ze me gezien. Hopelijk schopt dit het hele plan niet in de war.'
'Over het plan gesproken. Kevin, wat is het plan eigenlijk?'
'Het is makkelijk. Jij loopt naar Maggie toe, vraagt wat je hebt gedaan, maakt het weer goed, komt een lekker muziekje op en jullie zijn weer bij elkaar. Happy ending!' Kevin maakt wat salsa bewegingen en klapt dan in zijn handen.
'Juist ja.. Maar ik heb al geprobeert het te vragen, maar ze wil niks erover zeggen..'
'Misschien dit keer wel?'
'En als ze dat niet doet?'
'Dan... Ehh...' Kevin kijkt naar de grond. 'Ik weet het dan ook niet meer.. Oh, kijk! We zijn aan de beurt!' Hij draait zich naar de uitsmijter en fluisterd wat in zijn oor. Verbaast kijk ik naar mijn broer die zo te zien al weet wat hij moet doen. 'Kom!' Kevin loopt de club binnen en kijkt om hem heen. 'Als jij nou naar links gaat, dan ga ik naar rechts. Ik sms je wel als ik haar zie..' Kevin loopt richting de VIP-ruimte op zoek naar het meisje die mijn hart heeft gestolen.
Met een zucht draai ik me om, hopelijk werkt dit. Met mijn ogen ga ik langs alle meiden die bruin haar hebben en een kort zwart jurkje. Als ik eindelijk Maggie heb gevonden, tik ik haar aan. Ze heeft een brede grijns op haar gezicht terwijl ze met iemand aan het dansen is. Maar als ze mijn gezicht ziet, veranderd die grijns gelijk in een streep.
'Maggie..' Begin ik.
'Laat me met rust!' Maggie loop boos weg. Snel loop ik achter haar aan en pak haar hand.
'Wat heb ik verkeerd gedaan? Zeg het me, dan kan ik het weer goedmaken.'
'Je bent vreemdgegaan..' Ik zie een traan in haar ooghoek blinken. 'Ik vertrouwde je!' Ze trekt haar arm uit mijn hand en rent snel naar de meidenwc's. Verslagen sta ik in het midden van de dansvloer, kijkend naar Maggie die weg is gerend. Hoe maak ik het ooit nog goed met haar?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here