Foto bij 3. A young lady with ivory blank and soft skin.

Dank je wel voor het lezen! (:
Reacties? Abo?

3. A young lady with ivory blank and soft skin.

Tijdens het oefenen, voelde Nick zich echt een leraar. Meestal waren de vrouwen waar hij iets aan moest leren even oud als hij, tweeëndertig, maar dit meisje was nog maar achttien of negentien. Hij voelde zich trots als het haar lukte een moeilijk stukje van de choreo foutloos uit te voeren of als ze hem helemaal vertrouwde bij het liften. Hij wist zeker dat, als hij er de kans toe kreeg, Lily de perfecte partner was om zijn eigen liften in de choreo te stoppen. Ze zou hem helemaal vertrouwen, dat merkte hij aan hoe ze zich aan hem overgaf.
Na enkele uren intensief te hebben geschaatst, besloten ze een lange en welverdiende pauze te houden. Buiten adem, schonk Lily een beker thee voor zichzelf in en keek naar Nick.
'Would you like to have some coffee?' Ze ademde nog snel en hij schudde zijn hoofd. 'You silly, go and sit down, I'll pour it myself.' Hij glimlachte naar haar en ze glimlachte dankbaar terug. Nog geen seconde later zat het meisje in een stoel en sloot haar ogen.
'Pff, I had no idea it would be this difficult. I've been practicing for six weeks now and yet I'm out of breath after two hours of skating. Well, falling and getting up actually.' Ze lachte naar hem en hij ging zitten.
'Well, you did a great job! No worries, we'll just take a short break and go on when you feel like it again.'
Ze knikte en blies in haar beker. Heel voorzichtig nam ze een slok en genoot zichtbaar. Nick bestudeerde zijn partner, terwijl hij van zijn eigen beker dronk.
Lily had lichtblond haar, zelfs midden in de winter. Er zat een beetje slag in, maar was voor het grootste gedeelte gewoon stijl. Ze had een zilveren ring aan haar linkerhand, bestaand uit Keltische knoopfiguren.
Haar nagels waren halflang, eigenlijk gewoon netjes. Ze beet er dus niet op. Ze droeg ook geen nagellak, waar hij blij om was, want daar hield hij niet van.
Ze was niet slank, maar ook niet dik. Eigenlijk gewoon een goed gevuld figuur met echte vrouwelijke vormen.
Ze rook lekker, deze gedachte schoot door zijn hoofd en meteen schaamde hij zichzelf ervoor. Tijdens het schaatsen had hij opgemerkt dat ze een licht zoetig geurtje droeg, wat goed bij haar paste.
Ja, ze rook inderdaad lekker.
Nick keek naar Lily's gezicht en merkte dat ze in de gaten had dat hij naar haar had zitten kijken. Hij glimlachte nonchalant naar haar, alsof er niets aan de hand was en nam nog een slok koffie.
Hij wilde nog even de stilte behouden, zodat hij zijn lijstje over Lily kon aanvullen.
Hij maakte in zijn gedachte altijd lijstjes van mensen. Wat ze deden, hoe ze eruit zagen, wat ze voor opvallends droegen, wat ze zeiden, wat hun hobby's waren, ga zo maar door. Zo koos hij de mensen uit met wie hij wel om zou gaan en met wie niet.
Hij keek weer even naar zijn schaatspartner en zag haar ivoorkleurige huid. Of lelieblank, hoe je het wilde noemen. Het leek zo zacht en zo onaangeraakt, bijna maagdelijk.
Hij kreeg het gevoel alsof hij meespeelde in een bouquet romannetje. Hij voelde zich zo'n man die uit was op een buit. Hij voelde het wel, maar besefte het niet. Zijn onderbewustzijn wist al eerder wat hij voelde dan hijzelf.

Reacties (3)

 • Barnabas

  Oeeeh, is dit de Nick die samen met Vivian schaatst?:9~
  Die is inderdaad goddelijk!(A)

  8 jaar geleden
 • Wynter

  Snel verder:9~

  9 jaar geleden
 • TessaGray

  Of lelieblank, hoe je het wilt
  Tegenwoordige tijd, foeifoei :'D

  Verder écht mooi geschrven, die woordkeuzes enzo <3
  (Ja die vind ik belangrijk in verhaal :x)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen