Phoebe loopt door de woonkamer van het huisje. Waar zijn ze denk ze bij zich zelf.
Maar dan hoort ze voetstappen van buiten. “Volgens mij zijn ze er” zegt Phoebe.
Maar als ze buiten zijn zien ze echter drie demonen die hun kinderen vast houden.
Daar staan Barbas, Belthazar en The Source. Barbas heeft Chris en Wyatt vast, Belthazar heeft Mariska en Ashley vast. En de Source Rose.
“Laat onze kinderen gaan” zegt Phoebe. De andere komen ook naar buiten lopen.
“Nee” zegt the Source. “Ik heb zin om vuur te spuwen” mompelt Mariska tegen Ashley. Die glimlacht. “Moet je doen” De twee kijken elkaar glunderend aan.“Zeg bruggen bouwer”zegt Ashley tegen Belthazar. “Hoe goed ben je bestand tegen de natuur elementen?” De drie demonen kijken elkaar aan. “Heel goed” antwoordt hij. “ik ben namelijk een van de sterkste demonen, van waar die vraag?”
“Nou, Mariska heeft een heel leuk plannetje..” mompelt Ashley lachend. “Zeker wel!” Mariska haalt diep adem en spuwt dan een vuursliert in het gezicht van Belthazor die meteen achteruit deinst. Ashley grijnst naar Mariska. “Maris, je bent geweldig!” Zegt ze trots op haar oudere zus. “weet ik toch?” Vraagt Mariska lachend. “Oh, ga nou niet uit de hoogte doen!”
Op dat moment maakt Rose een sprong in de lucht door van de verwarring gebruik te maken en trapt ze The Source is zijn gezicht. Hij pakt echter haar been vast en trekt haar omlaag. Ze gilt en trapt hem met haar andere been zodat ze loskomt, dan maakt ze een draai op haar buik en komt ze op haar voeten terecht. Ze stuurt een groene lichtflits naar The Source toe en rent naar Barbas toe. “hé! Barbas!” Roept ze. Ze wordt onzichtbaar en komt achter hem tevoorschijn. “Achter je” Hij draait zich om en ze stuurt een nieuwe groene lichtflits naar hem toe. “Zo, opgeruimd staat netjes” Zegt ze voor ze naar Ashley en Mariska rent.
Mariska , Ashley en Rose geven elkaar een high five.
“ Meiden” roept Phoebe en ze rent naar haar dochters. “Mama” roepen Ashley en Rose en ze rennen naar hun moeder. Mariska staat met haar rug naar hun toe en zorgt dat de demonen niet verder komen, dat laat ze merken door hun kwaad aan te kijken en haar armen beschermend opzij houdend. Alsof ze wil zeggen: jullie komen er niet langs. The Source begint te lachen om Mariska’s actie. “Je kan ons toch niet tegenhouden.” Zegt hij. “Wedden van wel?” Mariska maakt een vuurstraal die ze om hen heen laat cirkelen en een brede glimlach verschijnt op haar gezicht. “Probeer daar maar eens langs te komen!” Roept ze lachend. De drie demonen worden kwaad.
“Je hebt geen idee wie je voor je hebt hé?” vraagt the Source. “ Hm, nee, niet echt” zegt Mariska, “en eigenlijk boeit het me ook niet wat voor lelijke demonen jullie zijn en wat voor soort stijl of rang jullie hebben” Haar vuurzee word heviger.
Wyatt en Chris rennen naar haar toe om te helpen, ze worden op afstand gehouden door een eigenaardige wind.
Dit is haar gevecht. Denkt Phoebe, die naar Mariska kijkt.
Mariska ademt in door haar neus en weer uit door haar mond. “Ik zal eens laten zien wat ik kan” zegt ze. Dan beginnen haar ogen en mond wit op te lichten, zweeft ze boven de grond en spreid ze naar armen. Wat daarop volgt gebeurde snel. De drie demonen werden omgeven door de vuurzee en die kwam naar hun toe en toen waren ze verdwenen, ze waren niet vernietigt maar wel hing er een geur van verbranding.
Iedereen kijkt naar haar alsof ze van een andere planeet komt en ze zakt neer op de grond.
Aya trekt wit weg als ze dit ziet. Ze weet het weer.. ze herkent Angel weer.. de beste vriendin van haar moeder.. ze is terug.. Ze glimlacht en sluit haar ogen even.

Reacties (1)

  • Histoire

    haha eigenlijk zijn die demonen echt wel een stelletje sukkels

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen