Foto bij [5.0] The two ways.

'Please. Gewoon vanmiddag afspreken voor koffie.'
'Oke..' Als ik gedag heb gezegt tegen Chase, druk ik op het rode hoorntje en gooi dan mijn mobiel naast mij op het bed. Ik zucht diep. Why does everything has to be so.. so complicated?

Agnetha's pov.


Ik pak mijn sleutels van de tafel en rij voor de tweede keer vandaag naar de Starbucks, die mensen vinden me vast een goede klant. Ik parkeer mijn auto voor de tweede keer op dezelfde plek tegenover de shop en druk een kus op mijn auto. Ik ben echt dol op mijn zwarte range rover, misschien is het wel helemaal niet meisjesachtig om dol te zijn op een auto, maar ik ben gewoon dol op hem. Ik loop richting de voordeur van de shop en kijk even door het raam heen. Chase zit zo te zien al aan een tafeltje. Ik neem een hap lucht en stap dan de ruimte binnen. Mijn benen gaan gelijk richting het kleine tafeltje in de hoek en op een of andere manier zorgt het zien van het donkerblonde haar van Chase voor een glimlach op mijn gezicht. Ik leg mijn hand zachtjes op zijn schouder en bijt even op mijn lip als zijn grijs-blauwe ogen de mijne doorboren. Oke.. Ik was toch niet verliefd op hem? 'Hey.' Zeg ik kort en sla mijn armen om hem heen.
'Hey.' Ik voel hoe hij mij nog even extra tegen hem aanduw en ik snuif zijn geur op. Hmm.. Een kleine glimlach siert mijn mond en drukt mijn mondhoeken lichtjes omhoog. Ik laat Chase langzaam los en ga dan zitten aan de stoel tegenover hem.
'Waar wilde je over praten?'

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here