Foto bij [5.3] the two ways

Als ik iets hoor qua voetstappen begin ik te praten. 'Maar Nick, je bent echt te erg aan het moodswingen, zit je in je overgang ofzo?' Aan het einde van de zin draai ik mijn hoofd naar waar ik dacht dat Nick zou staat, maar daar staat een meisje met donkerbruin haar.

~Joseph Adam Jonas

'Hey Maggie. What's up?' Kevin draait z'n gezicht om naar het kleine meisje die in de deurpost verlegen naar ons staat te kijken. Als ik haar gebaar dat ze kan zitten en zie dat Nick binnen komt draai ik me naar hem toe.
'She's hot!' Vorm ik met mijn lippen en begin dan te lachen als Nick blij toestemd. Als Nick en Maggie samen naast elkaar zitten en Daniëlla, de vrouw van Kevin, ook is binnengekomen zit ik eenzaam op de bank. Ik speel een beetje met m'n mobiel met in mijn hoofd nog steeds de vraag of ik Julia moet bellen met het nieuws. Met een zucht loop ik van de bank weg met alle stelletjes en ga op mijn kamer zitten. Daar laat ik me vallen op mijn bed en zoek dan het nummer van Julia op. Maar voordat ik haar kan opbellen, word ik al gebeld door een onbekend nummer. 'Hallo?' Verbaast neem ik op.
'Hey Joe, met Agnetha..' Ik hoor de knik die in haar stem is als teken dat ze net gehuild heeft. 'Waarom moest je me nou zoenen? Ik ben zo in de war..'
'Het gebeurde gewoon, Ag. Ik kon er ook niks aan doen. Wacht. Waar ben je?' Ik hoor een lange snik aan de andere kant van de lijn.
'Op mijn kamer. Maar kom alsjeblieft niet, ik-' Voordat ze verder kan antwoorden ren ik het huis al uit richting Agnetha's. We moeten dit echt uit gaat praten.

Reacties (3)

 • LostMoments

  Oeeeewh snel verder <3

  9 jaar geleden
 • carlinnoss4

  niet nu stoppeeeennn:(verderr <3

  9 jaar geleden
 • MissJojo

  Whaha, kom alsjeblieft niet!

  Kom alsjeblieft wel en zoen weer! En dat komen z ebij elkaar!
  Haha(A)dat is wel erg drama loos, maar wel leuk!:D
  Nouja je moet gewoon maar heel snel verder schrijven!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here