Foto bij [10.0] Keep on breathing

'Wat zullen we gaan doen?' Hij drukt na elk woord zijn lippen in mijn nek en kijkt me dan lang aan.
'Ehh... Film kijken?' Hij kijkt me raar aan, alsof hij een ander antwoord had verwacht, maar haalt dan z'n schouders op en doet de tv aan. Saw III was net begonnen en als het voorstukje begint, kruip ik alvast tegen Paul aan zodat ik makkelijk bescherming kan zoeken als het toch te eng wordt voor mijn ogen.

Paul's pov.


Met een brede glimlach kijk ik naar het meisje die op mijn borstkast ligt te slapen. Ik haal mijn hand door haar haar en druk dan een kus op haar kruin. Het onvermijdelijk schiet door mijn hoofd, morgen moet ze al weg..Als ik zie hoe ze ligt te woelen op mijn bost, til ik haar langzaam op en loop dan naar mijn slaapkamer waar ik haar onder mijn deken leg. Terwijl ze lekker probeert te liggen, voel ik ook eindelijk hoe moe ik eigenlijk ben. Geen zin om mijn pyjama in het donker te zoeken, besluit ik maar te slapen in mijn boxershort en t-shirt. Ik kruip bij Liz onder de dekens en hoor hoe haar ademhaling steeds onregelmatiger wordt als ik dichterbij kom. Zachtjes druk ik mijn lippen in haar nek en hoor hoe ze zelfs eventjes stopt met het zachte geluid te maken. Dan draait ze zich om en pakt mijn gezicht zachtjes vast.
'Hey..' Zegt ze zachtjes met haar schorre stem
'Hey.' antwoord ik snel terug. 'Lekker geslapen?' Door het zwakke schijnsel van de maan zie ik dat ze knikt. 'Waarom moet je nou weer weg.' Fluister ik in mezelf, maar blijkbaar net hard genoeg dat ze het hoorde.
'Omdat het vliegtuig morgen gaat..' Zachtjes zucht ze en legt dan haar handen op mijn borst.
'Blijf hier..'
'I can't.. Maar ik zal je elke dag bellen.. En als ik terug kom, dan moet jij nog wel helemaal intact zijn..' Ze drukt zachtjes haar lippen op de mijne en ik voel hoe mijn lichaam zachtjes begint te schokken. 'Gaat het wel?' Liz' stem klinkt zacht en bijna bang.
'Ja.. Ik weet niet wat er is..' Zachtjes druk ik mijn lippen weer op de hare en voel hoe ze lust weer in mijn lichaam komt opborrelen. Zachtjes laat ik mijn tong langs haar mond gaan en als ze hem een beetje opend kreun ik lichtjes. Ik voel hoe Liz dichter bij me gaat liggen en dan ook begint te kreunen.
Hey, hey... Ik vroeg me af.. Zou ik het volgende hoofdstuk met "het" doen doen? Ik denk dat we daar wel een beetje klaar voor zijn.. Ik zit namelijk wel met hoe ik het ga schrijven in mijn hoofd omdat ik niet weet hoe ik het moet schrijven.. Well I'll give it a try! Dank jullie wel voor de vele lieve reacties;) Door jullie blijf ik elke dag extra lang achter de pc om dat deeltje nog net wat beter te maken..
oja.. VOor iedereen omdat ik in een goede bui ben... Een Paullolly;)

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  joeppie een paullolly en heel snel verder
  (yeah)

  1 decennium geleden
 • greeneye16

  lief, snel verder

  1 decennium geleden
 • Boulevard

  VERDER

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen