Foto bij [10.2] Keep on breathing

Zachtjes druk ik mijn lippen op de zijne en voel hoe de hongerigheid nog steeds in zijn manier van bewegen zit. Glimlachend laat ik los en leg dan mijn hoofd tegen zijn borst aan in de hoop rustig in slaap te vallen.

Paul's pov.


Midden in de nacht word ik wakker en zie hoe mijn meisje tegen mijn borst in slaap is gevallen. Flauwtjes glimlach ik en leg dan mijn armen om het tengere meisje heen. Door het maanlicht van de volle maan kan ik haar gezicht goed bekijken en daardoor wordt de glimlach op mijn gezicht steeds breder. Haar roodbruine huid lijkt ook een of andere manier te glanzen in het licht, en het lijkt net alsof er een donkerrode kleur altijd op haar wangen is. Haar langer, volle wimpers raken net haar wangen nu ze slaapt, haar neus staat een heel klein beetje scheef waardoor haar zo perfecte gezicht een lieve vlaag erover krijgt en haar volle, kersenrode lippen staat ontspannen en vormen afentoe een woordje die zelfs ik met mijn goed ontwikkelde oren niet kan ontcijferen. Zo zachtjes mogelijk haal ik een van haar donkerbruine plukjes haar uit haar gezicht en laat dan mijn vinger over haar gezicht glijden. Elke millimeter van haar zo perfecte gezicht raakt mijn vingertoppen en als ik weer op de plek ben gekomen waar is was begonnen, druk ik zachtjes een kusje op haar kruin. Liz' haar donkerbruine golvende haar ruikt naar haar frambozenshampoo en kriebelt zachtjes in mijn neus. Ik voel haar verrassend koele adem tegen mijn borst aanslaan elke keer als ze haar longen weer kleiner maakt en sla haar dan nog dieper tegen me aan. Ik hoor een paar geluidjes uit haar mond komen als teken dat ze wakker is geworden en laat haar dan langzaam los zodat ze me aan kan kijken. 'Hey.' Zeg ik net hard genoeg zodat haar kleine oren het kunnen horen.
'Hey..' Ze slaat haar oogleden open en kijkt me met haar doordringende donkerbruine ogen aan, ik bekijk ze nog eens goed als ik me besef dat dit de laatste keer in een hele lange tijd is dat ik ze zal zien. Rond haar pupil is een donkerblauwe gloed die langzaam tot groen verkleurd, waardoor haar iris net donkerbruin lijkt. Rond haar neus zijn hele kleine sproetjes die je alleen kan zien als je heel dichtbij bent en dicht bij haar haarlijn is een heel klein moedervlekje die ze verstopt door haar haar er overheen te drapperen. Dan druk ik uit gewoonte mijn lippen op de hare en voel hoe de volle, zachte lippen van Liz langzaam, maar lieflijk met de mijne meebewegen. Ik voel hoe ze haar hand door mijn haar laat gaan en dan in mijn nek laat liggen en ik voel hoe ze haar andere hand op mijn borst legt om daar vervolgens dan zachtjes overheen te strijken met haar vingertoppen. Ik voel ook hoe het pijn doet in mijn hart dat ze over een paar uur hier niet meer is..

Reacties (5)

 • LTomlinson

  Snel verder!

  1 decennium geleden
 • Pam

  Like it(K)

  1 decennium geleden
 • AngelicPower

  leuk snel verder!!(flower)

  1 decennium geleden
 • greeneye16

  top,
  snel verder!!!(H)(flower)

  1 decennium geleden
 • twifan

  geweldig:D
  snel verder(flower)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen