Foto bij 16. A young lady who is high up in rank.

Nou, geschiedenis is ingeleverd. Hopen op een goed cijfer o.o

reacties?

16. A young lady who is high up in rank.

Heel diep ademde Nick in en uit, tot hij zich weer geheel kon concentreren op het meisje. Ze leek niet in de gaten te hebben gehad wat haar woorden met hem hadden gedaan en hij dankte God daarvoor op zijn knieën. Het mocht en kon gewoon niet zo zijn, dus hij zou niets laten merken aan het meisje. Ook al zou ze nog zo met hem spelen en hem nog zo gek maken, hij zou zich in de hand houden om de eer aan zichzelf te houden. En de eer van het meisje niet aan te tasten.
Wat dat betreft was Nick een echte heer. Hij, ook al liet hij dat niet merken, vond dat vrouwen beter moesten nadenken over wat ze deden met hun lijf en hun leven. Soms vergooiden ze het gewoon en dat vond hij eeuwig zonde. Daarom steeg Lily ook in zijn achting, doordat zij nog zo duidelijk, in zijn ogen dan, een maagd was. Ook al speelde ze spelletjes met zijn gevoelens, wat hij overigens niet altijd even vervelend vond, ze was nog, in zijn geleerde ogen, een prachtig voorbeeld van schone maagdelijkheid.

'Maybe this question sounds silly, but don't you ever long for home? I mean, you live here and you've travelled all around the world with holiday on ice, you have to train really hard. Don't you ever miss your parents?'
Het meisje keek hem oprecht aan. Dat vond hij ook zo mooi aan het meisje, haar ogen zeiden alles, zelfs als ze een neutrale blik had. Hij wist niet hoe het kwam, maar hij kon het meisje doorgronden, alsof hij haar al jaren kende.
Een glimlach speelde rond zijn lippen en hij boog een beetje naar het meisje toe. Ongemerkt boog ook zij wat dichter naar hem, automatisch, wetend dat ze iets te horen kreeg dat niet iedereen mocht weten.
'Most of the time I do, Lily, but I have my own life. I have a home, here in Amsterdam. But, yes, as you say, I do miss my parents. And I bet they miss me too,' voegde hij eraan toe en knipoogde. Het meisje lachte naar hem en ging weer achterover zitten.
'I miss my mum too, when I'm an entire week in Amsterdam, studying my ass off, and just can't get that little feeling from home. That I can just stand up and hug my mum when I want. You know?'
Deze woorden kwamen oprecht uit haar mond, haar ogen stonden ook op zo'n manier dat ze verlangen naar een knuffel uitstraalden.
'Well, I will always be here to hug, I don't mind!' grapte Nick en eigenlijk bedoelde hij er weer veel te veel mee. Hij kon zichzelf wel voor z'n kop slaan, maar dat zou niet veel helpen. Hij hoopte alleen maar dat het meisje niet al te veel zou zoeken achter die woorden. Haar glimlach liet niet zoveel merken, evenmin haar ogen. Ze keken alleen geamuseerd, zoals hoorde na zo'n opmerking.

Als ze niet aan het schaatsen waren, wilde hij toch de warmte van Lily tegen zich aan hebben. Hoe zeer hij ook de eer van het meisje wilde behouden en niet wilde overkomen als een verschrikkelijk beest, toch wilde hij haar het liefst tegen zich aantrekken en haar geur opsnuiven, haar zachtheid voelen met zijn ruige huid, zijn lippen op de hare drukken en vooral niet loslaten.
What will she taste like? vroeg hij zich automatisch af en stopte het toen gelijk weg. No, no, no, no! Hij keek naar zijn koffiebeker en zag dat hij leeg was. Hij merkte dat hij al zijn verlangens probeerde te onderdrukken door met zijn vingers op zijn benen te tikken en het kartonnen bekertje bijna fijn te knijpen.

Hij keek weer op naar het meisje en de blik in haar ogen zei genoeg. Damn, not again! Zijn gezicht was weer eens een open boek.
'What's wrong? Are you okay?' vroeg het meisje, lichtelijk nerveus.
Nick voelde de warmte van zijn dagdroom langzaam wegglijden en hij zocht naar een antwoord op haar vraag. Een antwoord dat niet zou verraden wat hij eigenlijk dacht.
'I'm fine, just that headache again. I'll get another cup of coffee. Do you want some more tea?'
Het meisje knikte weifelend, hem nog niet helemaal vertrouwend. Dat kon hij wel begrijpen, hij vertrouwde zichzelf op dit moment ook niet.

Reacties (6)

 • Barnabas

  Zo amazing!_O_
  Jammer dat hij eruit is, nu kunnen we zijn hotness niet meer bewonderen.

  8 jaar geleden
 • Wynter

  Nick is echt een romanticus :3
  Ik duim voor je Geschiedenis verslag (:

  8 jaar geleden
 • Laelia

  leeeeuk ;D
  tuurlijk heb je een goed cijfer voor gs (:
  (H)

  8 jaar geleden
 • Mylintis

  Ik ben echt te moe voor een orginele reactie, sorry!
  Maar je schrijft gewoon geweldig en je moet héél héél snel verder!

  oke, volgens mij krijg je dat echt vaak te horenxD

  Xx

  8 jaar geleden
 • xMagnifique

  Verder(H)
  who, saaie reactiexD
  Hopelijk ging geschiedenis goed!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen