Foto bij 19. A young lady with a mind of her own.

Aan alle lezers; ik heb jullie hulp nodig (: Weten jullie nog leuke titels? En mooie teksten/quotes voor op mijn covers?
Vinden jullie ze wel mooi trouwens?


ps. Sorry voor het lange wachten, ik ben al een hele week snotverkouden en het lukte niet om te schrijven. Maar nu ben ik weer een eind beter en helemaal vrolijk omdat ik vanmiddag op kraamvisite ga bij mijn achternichtje en dat ik mijn vriendje weer zie (:

19. A young lady with a mind of her own.

De dagen vlogen voorbij, dankzij het harde trainen leken de dagen steeds korter te worden. Op woensdag lukte het eindelijk om de hoge lift perfect uit te voeren en niet lang daarna ging de choreo van een leien dakje.

De hoge lift was de hele week al een probleem, maar hij kon de oorzaak nooit vinden. Misschien vertrouwde Lily hem niet genoeg om haar te liften, misschien durfde ze niet zo hoog, misschien was ze bang om te vallen. Nadat het voor de tiende keer op rij fout ging, werd hij boos.
'What's wrong Lily? Just jump and I'll hold you tight. No worries, no fear, nothing. Just go.'
Het meisje keek hem grote ogen aan, angst weerspiegeld in de grijze kleur.
'I tried, but I just can't do it! I, I...'
'Yes? You what?' Zijn toon was kil, maar hij kon niet anders. Als het zo moest om haar omhoog te krijgen, dan moest het maar.
'It's just that I'm afraid. Not afraid of going up, but afraid that you can't hold me. It's just that every girl you skate with is always perfectly slim. Never one ounce of fat. And I'm not like that. So I'm just afraid that you..'
Haar stem stierf weg en ze kreeg een blos op haar wangen. Hij keek haar streng aan, maar ze sloeg haar ogen neer.
'Lily, look at me,' zei hij zachtjes en pakte haar arm. Ze hief haar hoofd op en keek hem aan, maar haar ogen stonden zacht, vochtig.
'You are perfect just the way you are. There is nothing wrong with you, and especially not that. I've never seen such a beautiful woman in a long time, until I met you. Honestly, I can lift you as high as you want to go.'
Een klein glimlachje brak door en ze snifte.
'Really? You mean that?'
Hij lachte, sloeg een arm om haar heen en trok haar dicht tegen zich aan.
'Yes, I do Lily. Now, let's try it again, okay?' fluisterde hij zacht tegen de blonde kruin die tegen zijn borst rustte. Hij hoorde een diepe zucht uit Lily's mond ontsnappen en zij liet hem los.
'Yes, okay. Let's do it.'
Even bekeek hij het meisje van top tot teen en begon te grijzen. Het meisje trok een wenkbrauw op en keek geamuseerd.
'Am I a monkey in a zoo now?' lachte ze en hij schudde zijn hoofd.
'No, but I was just thinking that I've not seen a girl with such a lovely butt in a long time.'
Ze sloeg hem en probeerde tegelijkertijd haar lachen in te houden.
'You awful man! You are just one bundle of testosteron!'
'Well yes I am, and I'm proud of it!' grapte hij, sloeg zijn arm om haar nek en sleepte haar mee naar het midden van de ijsbaan om de hoge lift te oefenen. Hij wist zeker dat het nu wel zou lukken.

Steeds meer ging Nick beseffen dat zijn gevoelens voor Lily groeiden. Niet alleen dat hij het meisje aantrekkelijk vond, maar ook haar hele uitstraling en haar hele manier van doen. Hij keek naar het meisje, dat sierlijk over het ijs gleed. Hij deed zijn eigen stuk van de choreo zonder nadenken, want het enige dat nu plek had in zijn hoofd was Lily.
Hij had niet door dat zij wist dat hij keek, tot ze recht voor hem afremde en met een glimlachend gezicht zijn uitzicht dichterbij bracht.
'Are you okay, Nick?'
'Yeah, I'm fine. I was just watching you being the best skating partner I ever had in the show,' grijnsde hij en Lily stootte hem lachend aan.
'You silly, come on, let's try again.'
Hij knikte en volgde het blonde meisje bereidwillig.

Hun liedje was ouderwets, maar tijdloos. The time of my life - Bill Medley & Jennifer Warner. En dat is ook wat hij voelde, de tijd van zijn leven met Lily. Hij wou dat hij Johnny kon zijn en dat Lily Baby was.
Verhalen over de liefde zouden altijd tijdloos zijn, misschien zal ook de zijne ooit worden verteld. Misschien aan zijn kleinkinderen, misschien aan een journalist. Maar het zal bekend zijn en hij vond dat iedereen dat verdiende. Liefde was geweldig, liefde was om over de daken te schreeuwen.
Maar zijn liefde mocht niet, zijn liefde moest stil blijven. Nu nog wel. Daarom zou hij zich maar laten gaan in het schaatsen, in het verhaal van Baby en Johnny, zodat niemand wat zou merken.

Reacties (4)

 • FollowDreams

  Snel verder!!<3

  8 jaar geleden
 • xMagnifique

  Ah, so sweet ^^
  Ehm...ik weet niet echt een titelxD
  Veel plezier(flower)

  8 jaar geleden
 • Laelia

  Ja echt een leuk stuk!
  hij is echt lief (:
  Gefeliciteerd met je achternichtje &veel plezier vandaag <3

  8 jaar geleden
 • Mylintis

  Leuk stukje!
  Veel plezier op kraamvisite en bij je vriendje!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen