Foto bij [13.2] Trouble in my heart..

Bijna wil ik de zoen afbreken, maar het voelt zo goed, dat ik mezelf nog meer laat gaan in de kus. De zoen wordt pas onderbroken als ik een luid gekuch hoor van achter mij. Ik draai me om en schrik van de verschijning die naar mij aan het kijken is.

Liz' pov.


Bijna huppelend stap ik uit de taxi en ren richting het huis van mijn vriendje. Ik had mijn ticket geruilt zodat ik eerder thuis zou zijn, en hij had nog helemaal niks door gehad! Als ik bij het huisje kom waar hij woont, verdwijnt mijn glimlach van mijn gezicht. Paul staat daar dicht op een ander meisje en kust haar dan. Ik zie hoe hij zijn hand door het rode, golvende haar laat glijden en zichzelf nog dichter tegen haar aandrukt. Mijn verdriet verandert in woede en hard kuch ik. Ik sta nog maar een paar meter van de verrader af en voel hoe ik moeite moet doen om niet meteen hem te verscheuren samen met die slet. Paul kijkt op en ik zie hoe hij schrikt van wat hij ziet.
'Liz?!' Roept hij uit. Ik zie hoe hij twijfeld over wat hij moet doen. Zijn ogen schieten over van het roodharige meisje naar mij. 'Dit.. Ehh.. Dit is niet wat je denkt wat het is.'
'Paul, maak me niet nog kwader dan dat ik al ben.' Krijg ik er net uit terwijl ik mijn lichaam probeer te laten stoppen met het trillen.
'Paul? Wie is dit?' Het roodharige meisje kijkt Paul ook al verbaast aan. Ergens in mezelf moet ik mezelf tegenhouden om niet te gaan lachen, hij heeft zichzelf echt in de nesten gewerkt.
'Dat is.. Eh.. Liz.'
'Zijn vriendin die blijkbaar toch niet zoveel voor hem betekend.' Bijt ik Paul toe.
'Wacht? Jij hebt een vriendin?' Het meisje kijkt hem boos aan.
'Alexis..'
'Laat maar, ik ga! En ik hoef je niet meer te spreken!' Het meisje die hij Alexis noemde loopt boos weg richting haar auto en is een paar minuten later weg.
'Liz.. Dit was niet wat het leek, zij zoende mij.' Jammert hij.
'En jij ging erop in! Paul! Ik vertrouwde je! En dan ga jij zomaar met allemaal meiden zoenen!'
'Liz, ik was in de war. Ik had ook opeens gevoelens voor haar en ik wilde erachter komen hoe sterk ze waren. En mijn gevoelens zijn sterker voor jou..' Hij loopt mijn kant op en houdt mij in zijn armen.
'Nou, als je gevoelens sterker waren voor mij, dan had je ook gewoon even kunnen zeggen dat je die Alexis', Ik spuug haar naam bijna uit. 'leuk vond. Want nu hoef ik je niet meer te zien.'
'Liz!'
'Hou op met doen alsof dit niks is! Het is wel wat! Ik kan je dus niet vertrouwen! En hoeveel pijn het ook doet, dan wil ik ook niet bij je zijn!' Ik ren snel weg, het bos in en laat mezelf tegen een grote oude boom zakken. De tranen stromen over mijn wangen en ik voel hoe mijn hart uit elkaar valt. Hoe kon hij dit nou weer doen. Mijn hele wereld is verscheurt, en terwijl de zon verdwijnt in de duisternis gaat mijn hoop en liefde met haar mee.

Reacties (5)

 • xCarpeDiemx

  Paul! Jij klootzak! Hoe kun je:(

  9 jaar geleden
 • oomsjes16

  snel verder!!!

  1 decennium geleden
 • Boulevard

  VERDER

  1 decennium geleden
 • Myss

  snel verderrrr

  1 decennium geleden
 • Inger1234

  aaah wat zielig!!
  heeeel snel verder!!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen