Foto bij 21. A young lady with an adorable smile.

Dank jullie allemaal voor het meehelpen, en natuurlijk het lezen!
- het is erg druk nu voor school, dus het kan net iets langer duren dan normaal voor er een hoofdstuk is. Sorry daarvoor.

Met een serieus gezicht was het meisje bezig met dingen opschrijven in een schrift dat op haar schoot lag. Nick zelf lette op de weg, maar hij kon het niet laten af en toe zijn blik rechts van hem te laten glijden. Haar blonde haar had ze achter haar oren gedaan, zodat het niet in haar gezichtsbeeld zou vallen als ze aan het schrijven was. Na tien minuten zo in stilte te hebben gezeten, begon Nick zich toch af te vragen wat Lily aan het doen was. Was ze begin aan haar essay? Was ze gewoon aan het studeren? Misschien wel bezig voor haar boek?
Hij besloot niet langer af te wachten en keek opvallend rechts van hem. Lily merkte het nog niet op, dus hij begon maar gewoon te praten.
'What are you doing?' zijn stem was zacht.
Het meisje keek op en haar grijze ogen lachten naar hem.
'Trying to make up my mind for my essay. It's quite hard, because I keep thinking about the fact that today is Friday.'
Haar blik zei dat ze zenuwachtig was, maar toch vastbesloten. Ze moest en zou het goed doen. Ze moest en zou het perfect doen.
'You're going to do great, Lily, as always.'
'You know, that's exactly what I'm afraid of. That everyone expects me to do great and that I screw it up. I just-' heel even zuchtte ze en veegde een plukje ontsnapt haar weer achter haar oor. 'Never mind. I am not nervous and I'm not going to screw up. I'll be fine!'
Ze haalde diep adem, lachte onzeker en boog zich weer over haar werk.
Nick lachte, schudde zijn hoofd en lette weer op de weg. Natuurlijk ging het meisje het goed doen, zelfs als ze gespannen was. Dat is niet minder dan normaal, dus er waren geen problemen.
De rest van de reis vervolgden zij in stilte, maar het was niet vervelend. De radio stond zacht aan en soms neuriede Nick wat mee en Lily bleef onverstoorbaar schrijven, denken en zuchten.

Eenmaal aangekomen bij de studio, voelde Nick dat hij wat moest doen. Ineens besloot het gevoel hem dat dit het moment was. Het moment om iets te vragen, iets te zeggen of iets te laten merken. Laten merken dat hij nog niet vergeten was dat haar zachte lippen zijn kus hadden beantwoord en dat haar hele lichaam verlangen had uitgestraald naar zijn aanraking.
Lily zeulde met haar zware boekentas, haar schaatsen, probeerde tegelijkertijd ook haar schrift terug in haar tas te stoppen en wilde zo de deur open doen. Met een charmante glimlach ging hij naast haar staan, deed de deur met een zwaai open en nam ook haar schaatsen over.
'Here, let me take that!' zei hij en lachte, waarna zij dankbaar terug lachte.
'Oh, thanks, Nick, I'm such a mess.'
Ook de deur naar de zaal hield hij voor haar open en hij merkte meer en meer dat hij nog voordat ze gingen schaatsen zijn slag moest slaan. Nick ritste zijn jas open, hing die aan de kapstok en ging op de witte plastic stoel zitten. Hij begon zijn veters los te maken, maar vanuit zijn ooghoeken keek hij naar Lily.
Haar donkerblauwe jas was een Frans model, met twee rijen knopen aan de voorkant en een ceintuur rond haar middel. Haar sierlijke vingers knoopten langzaam de knopen los en Nick slikte. Hij wilde dat hij die vingers aan mocht raken. Hij wilde dat hij hun werk over mocht nemen. Hij zou met zijn grove handen de knopen losmaken en langzaam de jas van Lily's schouders af laten glijden. Hij zou haar diep in haar grijze ogen kijken, glimlachen en doen alsof er niets aan de hand was. Hij zou laten merken dat hij net zo goed een spel kon spelen als zij.
Maar hij deed het niet, logisch.
Het meisje ging naast hem zitten op de andere stoel en ritste haar laarsjes open. In zwart gehulde slanke voeten kwamen tevoorschijn en verdwenen in de witte kunstschaats. Hij kon het niet laten, alles nam Nick in zich op.
Het meisje merkte dat hij naar haar keek en glimlachte naar hem.
'What?' zei ze zacht en hij hoorde een ondertoon die hem het laatste duwtje in de rug gaf. De ondertoon was intiem, zacht, alleen voor hem bedoeld. Hij wist dat ze wou en hij moest het nu doen.
'Lily-
Would you like to go out to dinner with me?'

Reacties (5)

 • Laelia

  aah wat lief <3
  ik ga even heel snel verder met het volgende deel ;D

  8 jaar geleden
 • Mylintis

  Yes! Dat gaat leuk worden(A) Nu maar hopen dat ze ja zegt!!!

  8 jaar geleden
 • Wynter

  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEH -piept-
  Snel verder:9~:9~

  8 jaar geleden
 • xMagnifique

  Aaaaah, ja!!!!! zeg ja Lily, anders kom ik je zelf vermoorden met schaatsen! MwhuahuhauauhuaxD
  Verder(flower)

  8 jaar geleden
 • FollowDreams

  Snel verder!!<3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen