Foto bij Proloog.

Aangenaam, mijn naam is Haley. Ik ben net 19 geworden en ik heb net twee heel bizarre jaren achter mijn rug. Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing, Gustav Schäfer, het zijn voor mij al lang geen vreemden meer. Het zijn mijn vrienden, en Bill is mijn enige echt grote liefde. Hij houdt van mij, en ik van hem. Helemaal in het begin was het wel anders, maar ik viel toch voor hem en wist zijn goede kanten te leren kennen, terwijl ik dacht dat hij alleen maar slechte kanten had.

Momenteel lig ik in Bills armen naar het grote TV-scherm te kijken, eindelijk hebben we een normaal leven en kunnen we alledaagse dingen doen, vroeger was het wel anders. Ik hààtte Bill, ik verafschuwde hem, maar ik werd verliefd op die jongen, en verliefd zijn kan je niet tegen houden. Het was niet de bedoeling dat hij ook van me zou gaan houden, ik was gewoon een ding voor hem en betekende niets, behalve een slaafje die alles deed voor hem, en om af en toe eens seks mee te hebben. Meer was ik niet, maar hij werd verliefd op me, tot grote ergernis van diegene die naar hem moesten luisteren, en tot grote ergernis van de meisjes en jongens die kwaad waren omdat ik met zo een asshole aanpapte. Mijn hele klas was ooggetuige van het hele schouwspel en allemaal begonnen ze mij te haten, omdat ik bij Bill bleef. Behalve één iemand, één iemand bleef me steunen en tijdens die 2 jaar zocht ik contact met haar, we bleven stiekem afspreken en ik was er het hart van in toen Tom besliste om haar zijn slaafje te maken. Het ene voordeel aan dat was dat we gemakkelijker met elkaar konden praten, zonder dat we er geheimzinnig over moesten doen. Ze heet Maaike, en komt nu ook naast ons, samen met Tom, in de zetel zitten. Ook zij viel voor een jongen wie ze vroeger nooit kon uitstaan, zo zie je dat het leven fucking onvoorspelbaar is.

Ik hoop dat jullie benieuwd zijn naar het verhaal van de twee jaar die mijn leven volledig verandert hebben. De twee verschrikkelijke jaren die uiteindelijk uitdraaiden in een romance. Bill Kaulitz, You kinda fucked up my life.

Reacties (3)

 • Eyka

  En ik ontdek dit verhaal nu pas? Waarom zegt niemand mij ook niks over waarschijnlijk prachtige BK fanfiction - die NU nog loopt en niet zo'n jaren geleden afgelopen is - ? * zucht *
  Ik neem een bladwijzer, dan kan ik ooit eens langzaam beginnen lezen wanneer ik tijd vind naast het zelf schrijven (aan Het Lot, you know ;p), het leren, slapen en het leven. Ja, dat klonk nogal raar, but it is.
  En dan moet ik nog even vermelden dat de manier waarop deze proloog geschreven is, toch ergens aanstekelijk is! Het is heel anders dan de manier waarop ik schrijf bv. maar op een goede manier. Je wekt nieuwsgierigheid in ieder geval. Wat het me nu erg lastig maakt op op bladwijzer te drukken en niet te beginnen leren, maargoed. Je hebt nog wat reacties van me te goed, eenmaal ik begin te lezen..(nerd)

  9 jaar geleden
 • Pusheen_The_Cat

  :Xwauwie

  1 decennium geleden
 • Malificent

  Moooooi! <3 Ik haat het als iemand een slaafje neemt, iedereen mens moet een eigen leven leiden, en niet gedongen te worden om al die dingen te doen... Maar ben wel benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren...

  x(flower)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen