Foto bij Part One.

“Ik heb goed nieuws,” zei onze leerkracht Duits nadat we de klas binnengekomen waren, en op onze plaats gingen zitten. “Overmorgen is er voor jullie een uitstap gepland, we gaan met z’n allen naar een theatervoorstelling in Duitsland, en dan blijven we overnachten daar en de volgende dag gaan we terug naar huis,” vertelde hij en de klas reageerde enthousiast. “Alles beter dan les,” grijnsde Fabian en de leerkracht keek hem geïrriteerd aan. “En jij wordt extra hard in de gaten gehouden, Fabian.” Zei hij. “Wie gaat er allemaal mee van leerkrachten?” vroeg Alissa dan weer. “Ikzelf, mevrouw De Wulf en Meneer Verhelst,” zei Puttie terwijl hij zich met zijn rug naar ons keerde om iets op het bord te schrijven. Meneer Putman was onze leerkracht Duits, maar iedereen noemde hem Puttie, vanwege zijn achternaam maar ook vanwege het putje in zijn kin. Oh, daar waren al veel grapjes over gemaakt. Fabian zei altijd dat het putje er gekomen was doordat hij moest afleren om in zijn neus te peuteren en daardoor in zijn kin begon te peuteren, zodat er op de duur een putje was gekomen. Een grapjas, die Fabian, zonder hem zou het behoorlijk saai zijn in de les, want hij was diegene die er vanalles uitfloepte zodat de leerkrachten kwader en kwader werden. Hij was dan ook diegene die altijd als eerste straf kreeg. “Ik kijk er al naar uit,” lachte ik waarna Tessa knikte en ook begon te lachen. “Ik ook,” zei ze. Tessa was mijn beste vriendin, ze was nog niet heel lang op deze school, maar al van de eerste dag konden we het goed met elkaar vinden.

2 dagen later-

“Komààn meisjes en jongens, doorschuiven zodat iedereen op de bus kan!” gilde meneer Putman om boven iedereen hun stem uit te komen. “Ja zeg ouwe, zeur niet zo!” riep Fabian terug en iedereen schoot in de lach. Gelukkig had meneer het niet gehoord, anders zou hij Fabian nog verplichten om thuis te blijven. Ik stapte de bus op en ging meteen naast Tessa zitten, die haar ipod aan een paar boxen had aangesloten, waardoor de muziek nu door de helft van de bus galmde. Ik neuriede zachtjes mee en even later vertrok de bus. “Een slokje?” hoorde ik Fabian in mijn oor fluisteren en ik keek hem dwaas aan. Hij haalde een fles drank vanuit de binnenzak van zijn jas en gaf het aan mij. “Wel voorzichtig, zodat de leerkrachten het niet zien en de fles afnemen. Want weet je, een schoolreisje zonder drank is geen schoolreisje.” Lachte hij en ik knikte. Ik draaide de dop eraf en nam 2 grote slokken, waarna ik mijn lippen aflikte en “lekker” grijnsde. Dit ging nog een leuke busrit worden!

Reacties (4)

 • Pineapple20

  Geen idee hoe dit verhaal zal lopen maar, ik ga verder lezen!
  Mocht je interesse hebben in mijn verhaal, hier is ie ^^ : http://www.quizlet.nl/stories/102557/the-beginning-of-a-new-life-tokio-hotel/

  9 jaar geleden
 • Pusheen_The_Cat

  :Y)dit is een kei-gaaf verhaal

  1 decennium geleden
 • Malificent

  Oooh daar ergens in Duitsland gaat ze de jongens tegenkomen... , toch? ;s
  Dan gaat alle chaos beginnen! ;o
  Beeeen héeel erg benieuwd (: <3

  1 decennium geleden
 • Saoura

  tsss stiekeme alcoholist(baby)
  hoeveel waarheid zit daar in?(nerd)
  nu ga je de jongens -en mijÖ- zeker ook aan de drank helpen x'D
  -grapje(krul)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen