Lieve Mensjes,
Ik heb iets heel goeds bedacht...
Ik ga pas verder met het volgende hoofdstuk als ik in de top 5 kom (Het teld niet als het gelijk na 12 uur 's nachts is) Of als ik meer dan 20 verschillende reacties heb.
Is het geen goed idee?

Nouja,
Veel plezier met dit hoofdstuk te lezen.

Mijn hart klopte tien keer zo sneller. 'Wat?' herhaalde ik terwijl dat ik het donders goed gehoord had. De bel ging. 'See you later,' zei Lil en daarna was ze weg. Mijn voeten waren lood zwaar. Ik bleef staan en keek hoe Lil telkens een stukje verder liep. Even leek de tijd stil te staan totdat ik de tweede bel hoorde. Ik zag me dood al aankomen. Ik voelde een hand op me schouder en geschrokken draaide ik me om. 'Moet je niet naar de les?' vroeg de congerge. Ik knikte en daarna liep ik met trage passen naar het lokaal. Ik was toch al te laat.

In de pauze kwam ik zoals gewoonlijk erbij zitten. 'Wat is de opdracht?' was het eerste wat ik vroeg. 'Niet op school,' zei Lil. Vandaag zal ik om vijf voor twee uit zijn en de rest een uur later. Nee, zolang kon ik niet wachten. 'Ik wil het nu weten,' zei ik eigenwijs. 'Nee, houd je kop,' snauwde Lil:'We praten er niet in het openbaar over.' Ik keek haar vijandig aan, maar het bleek haar niet te interreseren. Ze keek net zo verwaand terug. Nog fucking drie uur.

Ik zat in de aula te wachten op de rest. Ik deed alvast m'n huiswerk (niet dat ik me kon concentreren) en af en toe keek ik op als iemand de aula binnen kwam lopen. Zenuwachtig beet ik op de achterkant van me pen en toen de bel (eindelijk) ging liep ik meteen de aula uit. Met z'n allen stonden we bij de kluisjes. Ik controleerde of iedereen er was en alleen Martijn zag ik niet. 'Waar is Martijn?' vroeg ik nieuwsgierig. 'Wist je dat dan nog niet?' zei Jasper. 'Martijn is game over,' zei Lil. 'Dus hij is...' Lil legde een vinger voor me mond:'Niet hier.' Het was oneerlijk, Martijn had zijn opdracht voltooid. Ik voelde een enorme schuld gevoel.

Reacties (20)

 • crescendo

  Volgens mij ben ik reactie nummer 20(nerd)

  8 jaar geleden
 • ClickClack

  awwww kut voor martijn!!!! <3
  snel verder!!!!

  8 jaar geleden
 • Pariah

  ahww. arme martijn ));
  & wat een gemene jij ;x

  8 jaar geleden
 • Suzuya

  Ahww ik wil die opdracht weten

  8 jaar geleden
 • Raveness

  wat een kutstreek!!

  snel verder!!

  (Y)(H)(H)(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen