Foto bij Part Two.

“Hier zijn jullie tickets, en geniet van de voorstelling,” zei Putman terwijl hij de tickets uitdeelde en iedereen trots aankeek. Hij had namelijk de busreis samen met ons overleefd, dus zijn dag kon waarschijnlijk al niet meer stuk. Fabian was al deels bezopen, aangezien hij meer dan de helft van de fles leegdronk en nu richting de theaterzaal strompelde. “Oh, en mensen,” schreeuwde Putman naar ons. “Na de voorstelling gaan we nog iets drinken in de cafetaria naast de theaterzaal!” Iedereen riep “oké” terug en we liepen allemaal naar binnen. Even later werd er omgeroepen dat de voorstelling ging beginnen en net op dat moment kwam er nog een hele bende mannen naar binnen. Ze zagen er nogal verdacht uit, ze droegen allemaal zwarte kleren en waren enorm gespierd. “Hou jullie klaar voor ons plan na de voorstelling hé jongens,” zei één van de mannen, voor zover ik ze kon verstaan, want ze spraken natuurlijk Duits. Ik besloot er verder geen aandacht aan te schenken en even later gingen de lichten uit, klaar om de voorstelling te beginnen.

Ik geeuwde toen het gedaan was. “Eindelijk,” mompelde ik tegen Tessa en die schoot natuurlijk in de lach. “Hoe fucking saai was dat nu ook, Jezus man. Ik snap niet eens waarover het ging,’ zuchtte ze en in schudde mijn hoofd. “Het ging over een man.. en een vrouw.. die één of andere romance hadden, en verder heb ik het ook niet verstaan,” zei ik en Tessa knikte. “Ochja, whatever. Ik heb dorst,” zeurde ze en ik lachte. “Ik ook, kom, de klas gaat ook al door. We gingen toch naar de cafetaria toch?” “Ja,” antwoordde ze terwijl ze me meesleurde naar buiten. Iedereen zag er enorm moe uit, volgens mij was de helft van de klas in slaap gevallen tijdens de voorstelling. We gingen de cafetaria binnen, en iets leek er niet normaal. Alleen onze klas, en onze leerkrachten waren er, en verder was er niemand te bespeuren. Raar toch, na zo een voorstelling zou je toch denken dat de andere mensen ook dorst hadden? Maar nee, zelfs achter de bar stond geen enkele persoon, dus Fabian besloot dan maar om zelf de drank uit te schenken. “Gratis drank voor iedereen!” gilde hij en iedereen stormde op hem af, waaruit ik concludeerde dat ik niet de enige was die dorst had.

Unknown Point Of View

“Jongens, haast jullie!” schreeuwde ik en meteen stonde ze allemaal klaar om te vertrekken. Fijn zo, al dat gezag. “En onthoud het, laat Haley staan! Ik ga wel naar haar toe, ze is vanaf het moment dat wij binnenkomen mijn bezit! De rest nemen jullie mee, en zorg dat ze allemaal verdoofd zijn zodat ze niet zien waar ze naartoe gaan!” schreeuwde ik opnieuw en ik zag iedereen gehoorzaam vertrekken. Zo, mijn plan kon niet meer stuk. Ik kreeg het meisje helemaal voor mij alleen. “Kom, we zijn ook weg,” zei Tom opeens en ik knikte. We kwamen net aan het gebouw aan toen de mannen naar binnen stormden. Grote bussen stonden klaar om iedereen mee te nemen, alles was geregeld. “Gaan we ook al naar binnen?” vroeg Gustav en ik schudde mijn hoofd. “Jullie blijven hier, ga in de bussen en zorg ervoor dat niemand ontsnapt, ik ga naar binnen,” antwoordde ik en hij knikte. Ik liep de cafetaria binnen en zag een enorme paniek ontstaan. Tja, wat wou je ook, niemand kon ontsnappen en iedereen werd meegenomen. Opeens viel mijn blik op het ene meisje en ik grijnsde breed. Ze keek bang en tegelijkertijd verbaasd, omdat niemand haar meenam. Ik stapte naar haar toe, mijn plan kon beginnen…


Zo, hebben jullie al door wie de onbekende is? Het is nogal logische eigenlijk(flower)
Reacties? En vergeet de kudo-knop niet!:Y)

Reacties (6)

 • Pusheen_The_Cat

  :Stoch niet Billy he ??

  1 decennium geleden
 • Malificent

  O mijn god! Haley word gekidnapt door Billemans en en en en dan word ze 'een' bezit ;s.
  Ik heb nu al medelijden met haar!

  JONI HOE DURF JE?! ;o HOE DURF JE ZO GEMEEN TE ZIJN?! -Niet dat ik veel mag zeggen : Denk aan Diora!(A)-

  Maar maar maar dat is nog steeds geen reden om zo gemeen te zijn voor Haley! ;o Nu ben ik woest op je:S

  x(flower)(A)

  1 decennium geleden
 • MrsGrey

  heb abbo:D

  1 decennium geleden
 • Saoura

  muahah het begint leukk ^^
  snel verder of ik stuur ze om je op te sluiten(A)
  en dan kunnen er heeele erge dingen gebeuren:9~

  maar dat had je vast al wel verwacht(baby)
  tjah, wat wil je dan ook, met tom en mijn tom-leger aan mijn zijde:Y)

  1 decennium geleden
 • CCK

  Jou'n verhaal lijkt op de mijne
  alleen schrijf jij Haley anders ik schrijft het zo Hailey
  en is er geen oorlog die alle verzet wegruimed
  maar wel een grote groep die. Allemaar worden meegenom
  en dat Hailey de speciaal is voor Bill
  SNEL VERDERR

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen