Foto bij [15.0] Against nature

Liz heeft dus een ander.. Van mijn hart is nu niks meer over.

Liz' pov.


Ik sluit mijn ogen nog even en geniet van het gevoel dat Jasper mij geeft. Zijn koude huid op de mijne zorgt voor een heerlijke siddering over mijn lichaam. Ik bijt zachtjes op mijn lip als ik zijn heerlijke natuurlijke geur opsnuif en neem dan weer afstand van hem.
'Je weet toch dat Paul net aan het kijken was?' In zijn hese stem klinkt een twijfeling.
'Keek Paul?' Verbaast kijk ik Jasper aan, maar laat die uitdrukking dan varen. 'Ik hoef hem niet meer te zien..' Mijn hart breekt als ik die woorden uitspreek.
'Je weet dat je toch niet tegen me kan liegen?' Met zijn gouden ogen neemt hij mij op. Zijn ijskoude, marmeren vinger schuift een lok uit mijn gezicht.
'I know, maar dan mag ik het toch nog proberen?' Ik haal mijn schouders op en kijk dan weer naar het perfecte gezicht van Jasper. 'Hij heeft me gewoon zo veel pijn gedaan. Ik snap niet waarom ik hem dan nog hoef te zien. Welke kant ik ook op ga het doet me beiden pijn. Ik wil hem niet meer zien, maar kan niet zonder hem leven..'
'Praat het met hem uit, hij heeft spijt..'
Ik voel hoe een traan over mijn wang naar beneden rolt en dan op de grond valt. 'Dank je, Jasper. Je bent echt een goede vriend.' Ik draai me om en loop dan langzaam weer terug naar het kleine dorpje. Hopend dat alles weer gaat worden zoals het hoort te zijn.

Reacties (6)

 • xoxPrisxox

  super!
  snel verder(H)

  1 decennium geleden
 • NeverEver


  snel verder bitte!

  1 decennium geleden
 • Myss

  snel verderrrr

  1 decennium geleden
 • AngelicPower

  leuk snel verder!!

  1 decennium geleden
 • greeneye16

  snel verder?!!!(H)(flower)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen