Foto bij 24. A young lady who makes no sense at all.

Word nou niet boos op Lily (:


Ps. Ik had een 9 voor mijn mondeling Engels! & niks gewonnen bij de schrijfwedstrijd. Naja, volgende keer beter! :'D

Pps. willen jullie alleen vanuit Nicks standpunt lezen of ook eens vanuit die van Lily?

Onmiddellijk voelde Nick zich schuldig. Hoe kon hij zomaar van het meisje vragen wat ze wou? Ze kenden elkaar verdomme nog maar twee weken en hij was dertien jaar ouder dan zij! Hij wist wat hij voelde en waar hij dat ongeveer moest plaatsen, maar dat meisje wist waarschijnlijk totaal niet wat ze met hem aanmoest!
'Fuck!' siste hij, terwijl hij ook de kleedkamer binnenliep en de deur dichtdeed. Met een diepe zucht liet hij zich op één van de stoelen vallen en hield zijn hoofd in zijn handen.
Hij had een zwaar gevoel in zijn maag en had de neiging iets te gaan slaan. Hij voelde zich zo machteloos en daarbij ook nog schuldig. Hij had haar nooit moeten vragen. Hij had haar nooit moeten kussen.
But damn it, the girl herself kissed you first! zei een stem in zijn hoofd op een nogal verontwaardigde toon.
- Yeah, you're right. But that does not change the fact that she ran off, right? dacht Nick terug en het bleef stil.
Daar had hij ook niks aan.
'Damn!' zei hij, nu iets harder, stond op, sloeg tegen de stoel aan zodat deze omviel, en liep naar de wastafel.
Hij liet het koude water over zijn polsen stromen en voelde de woede zakken. Het zware gevoel in zijn maag bleef en ook voelde hij zich gewoon niet lekker. Het zat hem dwars.
Hoe kon het nou zo fout zijn om het te vragen?

Met een diepe zucht liep hij naar de backstagekamer en hoorde achter hem op de gang een andere deur open en dicht gaan. Lily, schoot door zijn hoofd en hij dwong zichzelf om niet te verlangend achterom te kijken. Met een subtiele gewone nieuwsgierige blik keek hij over zijn schouder. Hij keek recht in de grijze ogen van het meisje, die ze onmiddellijk neersloeg. Nick voelde de woede weer opborrelen. Niet tegenover het meisje, maar tegenover het machteloze gevoel dat zij hem gaf. Met een resoluut besluit bleef hij stilstaan en draaide zich geheel om. Het meisje stopte ook en keek hem aan met een gemengde blik. Ze wist niet goed waar ze moest kijken, maar ze kon haar blik ook niet afwenden. Zijn mond was vertrokken in een dunne streep, hij wilde gewoon weten wat er nu eigenlijk aan de hand was.
'Are you going to tell me what I did wrong, or are you just going to leave me with nothing?'
Het meisje beet onzeker op haar lip, keek om zich heen en trok hem toen mee. Nick was overdonderd door dit gebaar, maar liep met haar mee.
Ze eindigden in een afgezonderd stuk van de gang, waar allerlei spullen lagen opgeslagen. Een deur sloot dit stuk af van de rest en Lily deed deze dan ook dicht. Het was aardedonker en Nick gaf zijn ogen de tijd om eraan te wennen.
Hij hoorde Lily's ademhaling vlak bij hem en niet veel later voelde hij een hand. De hand zocht zijn gezicht en hij hielp de hand met zoeken. Heel teder legde hij haar hand tegen zijn wang en het meisje zuchtte. Ze haalde haar hand weg, maar bleef wel zo dicht bij hem staan.
'I don't know what I want, Nick. I never-' het meisje zuchtte even, maar ging vastberaden door. 'I've never had these feelings before. I don't really know what to do with it. I- Most of the time I just want you, but I don't know how! I wish I could just know what I truly want. I-' eindigde ze radeloos. Nick sloeg een arm om hem heen, nu hij eindelijk de contouren van haar lichaam kon zien in het donker.
'Even I am still wondering where this is headed to, and I dó know what these feelings are supposed to mean.
I really like you Lily, but I want to give you some time and space if you need it.'
Het meisje draaide haar gezicht naar hem toe en heel zacht legde ze haar hand weer op zijn gezicht. Haar hand was koud en zacht.
'I don't know what this all means, but I do know it makes me want to be with you. I don't want time, because that only makes me more confused. I want this and then we'll see where we're going to.'
Hij lachte naar het meisje, legde zijn hand op haar hand en fluisterde zacht: 'Are you sure?'
Het meisje grijnsde en schudde haar hoofd.
'No,' zei ze en drukte toen voor de tweede keer in hetzelfde uur haar lippen op de zijne.

Reacties (5)

 • Laelia

  aaaaah echt super lief! <3
  En super goed trouwens van je mondeling! Ik had ook niet anders verwacht natuurlijk ;p
  Van de schrijfwedstrijd is wel jammer, maarja volgende x beter idd (:
  Ik blijf fan van je(A)

  Ik vind het juist wel leuk om heel de tijd vanuit Nick te lezen, want dan weet je niet precies wat er door haar heen gaat enzo zegmaarxDHaha duidelijk ^^ Maar als jij leuke ideeën hebt om het vanuit Lily te schrijven, vind ik het ook best ;D
  Oh, nu heb je net een nieuw hoofdstuk! ;D waarschijnlijk vanuit Lily? haha ook best hoor ;D maar ik zal eens gaan lezen!

  <3

  8 jaar geleden
 • LikeAwesome

  aaaw, wat schattig! en ja, ik vind Lilly's gedachten ook wel eens leuk om te lezen!

  8 jaar geleden
 • Kattris

  I don`t care, it would be nice in any way!

  Keep going<3

  8 jaar geleden
 • Mylintis

  Een paar stukjes vanuit Lily is ook leuk!!

  8 jaar geleden
 • FollowDreams

  Dat mag jij kiezen,voor mij maakt het niet uit. Snel verder!!<3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen